Az Alkuponnál mindenre van megoldás, még akkor is, ha azt hinnéd, kifutottál az időből! Ahogyan vannak last minute nyaralások, úgy mutatunk Nektek olyan alakformáló kezeléscsomagokat is, amelyekkel még mindig bomba alakot varázsolhattok magatoknak, mire igazán kitör majd a nyár!

15275012861136Klasszikus kavitáció

A kavitációs zsírbontás nem hiányozhat a felsorolásból, hiszen segítségével hatékonyan, célzottan és bizonyíthatóan tüntethetők el a makacs zsírpárnák. Intenzív, lokális zsírbontást eredményez, csökkenti a narancsbőr, formálja a testet, karcsúsít és feszesít. Nagy előnye más fogyasztó kezelésekkel szemben, hogy hatására a zsírsejtek a kezelt területen nem csupán kiürülnek, meg is semmisülnek, így hosszan tartó eredménnyel jár. A Kontúr Alakformáló Szalonba most 2 vagy 10 alkalmas bérletet válthatsz nagy kedvezménnyel!

 

 

15275010932438Viszlát, integető háj!

Nehezen formálható terület az alkar, sokan szenvednek is az itt megereszkedő bőrtől. Szerencsére erre is van megoldás! Rádiófrekvenciás kezeléssel a bőr hám-, illetve irharétegét érintve olyan mikrocirkulációs folyamtok indulnak be, amelyek stimulálják a sejtosztódást, fokozzák a kollagén- és elasztinrostok képződését.

A kezelés hatására bőröd tónusosabbá, simábbá, feszessé válik. Képes a felszínhez közelebbi kötőszövet bőrfeszesítésére is, ugyanakkor a mélyebb rétegekben lévő zsír bontására is alkalmazható eljárás. Képes nemcsak a bőr alatti, hanem a hasi zsír bontására is, ami az esztétikai eredményen felül egészségügyi hatással is bír. Már az első kezelés eredménye is látványos!

15275115984738És végül a nehéztüzérség!

A legjobb eredmény általában több kezelés együttes alkalmazásával érhető el, hiszen nem elég például lebontani a zsírt, annak távoznia is kell a szervezetből, amihez fontos, hogy a nyirokkeringés a lehető legjobban működjön. Alkuponnal most egy olyan kombinált kúrát csinálhatsz végig, amelyben kavitációs kezelés, tekercselés, zsírfagyasztás is szerepel! Sőt, a tónusosabb izmok érdekében elektromos izomstimuláció is helyett kapott a csomagban, így nincs más dolgod, mint a Balaton vagy a tenger partján bezsebelni az elismerő pillantásokat!

Bármelyik ajánlatot is válaszd, nagyon fontos, hogy ezzel egy időben elkezdj mozogni, sportolni, egészségesebben étkezz, s rengeteg folyadékot, lehetőleg tiszta vizet fogyassz. Mindez nemcsak alakodnak, de bőrödnek és általános közérzetednek is jót tesz majd!