Legújabb ajánlataink közül most két olyan Alkupont ajánlunk figyelmetekbe, amelyek a kreativitásodat fejlesztik, illetve igénylik. Egyikkel digitálisan örökítheted meg, másikkal megtanulhatod, hogyan fesd meg nyaralásod legszebb pillanatait! Mutatjuk is!

15283762957785Fotós alapok 4 órában

Ha egy spéci géped, de szeretnél belőle többet kihozni, vagy csak a mobiloddal kattintgatnál, akkor van hová fejlődni! Ha szeretnél a szimplán jó képek helyett lenyűgözően látványos fotókat készíteni a nyaralásról, emberekről, tájakról, eseményekről, elsősorban a látásmódodat és tudásodat kell fejlesztened, nem a masinádat!

Automatán fotózol, mert a manuális beállítások elijesztenek, és bonyolultak? Nem mindig színhelyesek a képeid? Mire jó a jelenlegi optikád és mi az, amire még szükséged lehet a fotózásaid alkalmával? Gyakran bemozdulnak és életlenek a fotóid és nem tudod az okát? Nem vagy tisztában a kompozíciós alapszabályokkal, hogyan alkalmazd az aranymetszést és a Fibonacci-spirált fotózásnál? Hogyan tudnál még izgalmasabb, varázslatosabb képeket készíteni? Ezekre és sok-sok más kérdésre kaphatsz választ az oktatás alkalmával.

15283712517178Inkább festenél?

Nagyszerű, erre is van egy remek ötletünk! Akár egy izgalmas, új hobbit keresel, vagy barátságos társaságra vágysz, az Attitude Festmény Élmény Stúdió workshopja hatalmas élmény lesz!

Ha még soha nem festettél, vagy már van némi gyakorlatod, tapasztalatod, esetleg gyakorlott festő vagy, akkor is érdemes kipróbálnod ezt a workshopot, hiszen olyan élményben lehet részed, amelyre mindig szívesen emlékszel majd vissza! A workshopon folyamatosan instrukcióval, tanáccsal látnak el és kifogyhatatlan lelkesedéssel támogatnak a képed megfestésében.

Hangulatos, családias környezetben készítheted el a képet, ami kb. 4 órát vesz igénybe. Minden eszközt biztosítva lesz (vászon, ecset, akril festék), az elkészült festményt pedig természetesen hazaviheted. Kívánjuk, hogy saját alkotásod örömödet és elégedettségedet szolgálja!

14739430051857Rajztanulás Szentendrén

Végezetül a klasszikus jobb agyféltekés rajztanfolyam, amely tényleg működik, kipróbáltuk, nem csalás, nem ámítás! Szentendrén ráadásul Végvári Tamás grafikusművésztől tanulhatsz, aki minden apró, de fontos fogást megtanít Neked, hogy élethű képeket, elsősorban lélegzetelállító portrékat készíthess! Ha van kezed és szemed, akkor tudsz rajzolni, csupán a látásmódon kell változtatnod!