Dobd fel a nyarat vidám és hasznos kiegészítőkkel, amelyeket itt nálunk, az Alkuponon is beszerezhetsz! Sőt, tőlünk érdemes igazán, hiszen rengeteg nyári termék közül válogathatsz, amelyeket aztán a nyaralás vagy az otthoni pihenés során egyaránt használhatsz!

15252493738454Irány a strand!

Itt van mindjárt a Marina strandtáska, amely elég nagy ahhoz, hogy minden fontos kellék beleférjen, ugyanakkor divatos is! Több zsebbel és hosszú vállpánttal is rendelkezik, így a cipelése sem okoz majd gondot!

Ha esetleg a strandon vagy bármilyen utazás, kirándulás során házi ízekre vágysz, vidd magaddal saját ebédedet, de úgy, hogy olyan melegen eheted majd, mintha épp frissen készült volna. Ehhez csak egy elektromos autós ételtartóra lesz szükséged az InnovaGoodstól! Működése nagyon egyszerű, csupán csatlakoztatnod kell az ebéddobozt az autóban a szivargyújtóhoz és pár perc alatt forró, házi készítésű ételt fogyaszthatsz!

 

15215555178430Étel-ital hűsítően hidegen

A nyár kétség kívül legnagyobb slágere a gyümölcspiacon a görögdinnye, hiszen nincs is jobb a perzselő hőségben jól behűtött dinnyét majszolni! A felvágás azonban sokszor gondot okoz, könyékig dinnyések leszünk és ragadunk tőle. Hogy ez ne így legyen, használjátok a görögdinnye-szeletelőt, amely vágásra és tálalásra egyaránt használható, tuti imádni fogod! Két fogazott és éles, rozsdamentes acél pengével valamint ergonomikus gumi markolattal rendelkezik.

S végül, de nem utolsó sorban, az elmaradhatatlan jégkocka! Sose feledkezz meg róla, különösen nyáron, mindig legyen a fagyasztóban jégkocka! Ha pedig szeretnéd a gyerkőcöket is felvidítani, készítsd a jégkockákat állatmintás szilikon formában! Így nyuszik és kiscsibék hűtik majd le az italokat, ráadásul a formákban akár csokoládét is készíthetsz, a sablonok felhasználásának csak a fantáziád szabhat határt!