Ha nyár, akkor tenger, no de nálunk az Alkuponon ez többszörösen is igaz! Olyan különleges utakat és kirándulásokat is elérhetsz velünk, amelyek garantáltan különleges élményt nyújtanak majd!

15247304441876Tenger Háza

Bécs egyik legizgalmasabb látványossága egy gigantikus akvárium, ahol a tengerek, óceánok és édes vizek legkülönfélébb halait és más lakóit figyelhetitek meg egészen testközelből. Ez nem túlzás, hiszen van olyan akvárium, amelybe egy, a padlóba beépített búvársisakon keresztül is be lehet tekinteni, így tényleg 36 fokban ölel körül a víz és az úszkáló halak.

Természetesen van trópusi részleg is, ahol krokodilokkal, illetve szabadon szaladgáló vidám majmokkal és szintén szabadon repdeső egzotikus madarakkal találkozhattok. Érdemes tájékozódni a programról, amelyek közül a legizgalmasabbnak a cápaetetés ígérkezik. Alkuponnal kényelmes busszal látogathattok el ebbe a különleges vízi állatkertbe!

A görög partok és Athén

Ha igazi tengerre vágytok és csobbannátok is, akkor rengeteg ajánlatunk van számotokra, ezek közül most egy észak-görögországi utat emelnénk ki, amely más kalandokkal is kecsegtet. Paralia egyik előnye, hogy sokkal közelebb van, mint a szintén népszerű görög szigetek, Korfu, Kréta vagy Rodosz, de a strandjai kiválóak, s nem kell annyit utazni. Így busszal is kényelmesebben elérhető, ami ráadásképpen lehetőséget biztosít különféle kirándulásokra! Nos, ebben az ajánlatban 4 éjszakát tölthettek el Paralián, vagyis bőven lesz idő strandolni, emellett 2 éjszakát Athénban is, ahol megismerkedhettek az ókori görög kultúra ikonikus emlékeivel. Ha a tengerparton kívül a kultúra, történelem is érdekel, ez a Neked való utazás!

Csajos program

15245564993467A Cascade Wellness & Beauty szalonba invitálunk Titeket, ahol egy különleges masina gondoskodik ellazulásról, feltöltődésről, relaxációról, miközben még fogyasztó, méregtelenítő hatása is van! Hihetetlenül hangzik? Nos, ez a készülék nem más, mint a Derma Life Spa Jet, amely egyesíti magában a gőz- és infraszaunát, az akupresszúrás hidromasszázst, a fény- és aromaterápiát. A kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, gőz, infraszauna, aroma- és fényterápia adja azt az egyedi, vitalizáló, egész testet átfogó kezelést, amely növeli az oxigén bejutását a szervezetbe, serkenti a vérkeringést, ezzel méregtelenítve és salaktalanítva a szervezetet. Támogatja az anyagcserét, segít a fogyásban, fokozza a vérkeringést, tökéletes ellenfele a narancsbőrnek. A kabin belsejében végig kellemes, relaxációs zene szól, amely segíti a teljes ellazulást, oldja a stresszt, felmelegíti és ellazítja az izmokat. Kihagyhatatlan!

Profi fotók az önéletrajzba

Ha épp szeretnél új munkát találni, s felfrissítenéd az önéletrajzodat, vagy első munkahelyedre pályázol, tudd, hogy a fotóval egyből eldől, van-e esélyed a munkára. A Bódogh Business Beauty vezetője, Bódogh Gabriella HR-esként dolgozott, így pontosan tudja, milyen a jó CV-fotó, s pontosan ilyet készít majd Rólad is. Bízd a fotót a profikra, s pályázz nagyobb eséllyel álmaid állására!