Új ismereteket szerezni nagyon szórakozás, ráadásul a mai felgyorsult világban a tudás az, ami leginkább számít. Minél több lábon állsz, annál magabiztosabb lehetsz az életedben, hiszen nem függsz egyetlen munkától, vannak alternatív lehetőségeid, egyszóval, szabadabb vagy. Most ajánlunk Neked néhány szuper tanfolyamot, akár saját szórakozásodra, akár vállalkozásod bővítésére szeretnél új szakmai fogásokat magadévá tenni!

15269734307495Az ülő munkaerő gyógyítója

Szinte népbetegségnek számít a hát- és gerincfájdalom, ami a rengeteg ülésnek is köszönhető. Nagyon sok órát töltünk a számítógép előtt dolgozva, ezért frissítőként hathat egy kiadós menedzsermasszázs.

A helyszínen végzett irodai masszázs olyan rövid ideig tartó, felüdülést eredményező módszer, amely képes a túlzottan igénybe vett testrészeket felfrissíteni, valamint a rossz keringésű testrészek vérbőségét fokozni. A páciens egy speciális székre ül, mellkasát a támlának támasztja, így a háta szabadon marad. A masszőr ruhán keresztül (olaj és krém használata nélkül) gyúró mozdulatokkal átdolgozza a gerinc két oldalát, a vállakat, a lapockát és a medence egy részét. A nyak és a tarkó masszírozásával pedig csökkenti a stresszt.

Tanuld meg Te is ezt a nagyon hasznos és keresett masszázsformát a Bessimeon Központban, ahol további izgalmas masszázstanfolyamokra is benevezhetsz!

15245564513615Legyél az Excel királya

Az Excel nem egy szimpla táblázatkezelő program, rengeteg munkafázis és feladat végezhető el a segítségével, ráadásul nagyon praktikusan. Akinek a kisujjában van az Excel, az szinte pótolhatatlanná válik az irodában. A London Business Institue jóvoltából most egy gyakorlatorientált online tanfolyamot csinálhatsz végig: Backstage Management, Document Megjelenés, Alapvető alapok, Inserting, Tárgyak, Excel opciók megismerése, az adatok kezelése, az adatok áttekintése, munkafüzet nézetek beállítása, Excel Fejlesztés és Makrók, Excel Formulák létrehozása és használata, és még sok más.

Áss az Excel mélyére, s meglátod, milyen hasznos programról van szó, amellyel Te is nélkülözhetetlenné teheted magad a munkahelyeden vagy továbbléphetsz egy jobb pozícióba!

14739430051857Hozd ki magadból a művészt!

A jobb agyféltekés rajzolás működik! Ezt fontos leszögezni, kipróbáltuk, nem kell hinni benne, csak követni az oktató utasításait, s láss csodát, Te is le fogsz tudni rajzolni egy élethű portrét a workshop végére! A rajz ugyanis nem a kézügyességen múlik, hanem a látáson, így akinek van keze és szeme, az meg tud tanulni rajzolni. Nem csalás, nem ámítás, tedd próbára ezt a módszert Te is Szentendrén csupán 9.990 Ft-ért!