Az idei nyár nagyon erős lesz nálunk, hiszen szeretnénk minél több kalandot, utazás, tengert és napfényt kínálni számotokra, hogy bővel legyen miből válogatni! Velünk fantasztikus kedvezményekkel juthatsz el egzotikus tengerpartokra, ahol tökéletes alakkal hódíthatsz, s akár egyik-másik tanfolyamunkon tanultakat is hasznosíthatod! Mutatjuk sorban!

15259494174804Szikrázó napsütés Cipruson

Ciprus szigetén tényleg rengeteget süt nap! Idén nyáron Alkuponnal is eljuthatsz a Földközi-tenger egyik legnépszerűbb szigetére, ahol felhőtlenül élvezheted a csodálatos tengert, a finom ételeket, magad mögött hagyva az itthoni teendőket egy teljes hétre! Egy-egy napot érdemes kirándulásra, felfedezésre szánni, mert izgalmas növény- és állatvilág, valamint történelmi és kulturális emlékek is várnak. A ciprusi partszakasz tele van kalanddal, illetve kisebb zugokkal is, ahová elbújhattok a nyüzsgés elől. Egész nyáron, több időpontban is indulnak repülők, válassz egy szimpatikus dátumot és irány Ciprus!

Bizonyított eljárásokkal a zsírpárnák ellen

Hogy tökéletesen mutass a ciprusi strandon, hozd formába magad olyan kezelésekkel, amelyek már sokszorosan bizonyították hatékonyságukat! Ha nincs időd rendszeresen edzőterembe járni, mert a például a munkád nem engedi, akkor sem kell lemondanod az álomalakról! A belvárosi Kontúr Alakformáló Központban olyan zsírredukciós csomagot állítottak össze, amely garantált sikert ígér! Van benne klasszikus kavitációs zsírbontás, amellyel célzottan bontható le a zsír, thermolight kezelés, zsírfagyasztás, tekercselés és további kezelések, hogy magabiztosan feszíthess a strandon egész nyáron! S a legjobb, hogy ez a 7 alkalomból álló kombinált csomag 34.990 Ft-ért hozza ki belőled az álomnőt!

15256779303943Hódíts masszázzsal!

Baráti társaságokban mindig nagyon népszerűek azok, akik jól masszíroznak! Ha Te is szeretnél közéjük tartozni, vagy szeretnéd családtagjaidat kényeztetni egy szakszerű masszázzsal, ami esetleg még egzotikus alapanyagok használatával is jár, van egy szuper tanfolyamunk a számodra! A 4 az 1-ben wellnessmasszázs tanfolyamon négy különféle masszázs technikáival és alapanyagaival ismerkedhetsz meg, s a tanfolyam végeztével képes leszel egy jól felépített, szakszerű masszázst és élményt nyújtani alanyaidnak. A tanfolyamon lesz csokoládémasszázs valódi csokoládéval, mézes masszázsok (Tibeti mézes masszázs gyakorlása, Kleopátra joghurtos-mézes masszázs ismertetése), bőrfiatalító testcsiszoló masszázstechnikák és hatóanyagaik (peeling- off masszázsok: sómasszázsok, kókusz masszázs, speciális hatóanyagaik), valamint iszap- és agyagpakolások, testkezelések. Ha érdeklődsz a masszázsok iránt, nevezz be a Bessimeon Központ tanfolyamára Alkuponnal csak 15.990 Ft-ért!

A Bessimeon Központmak egyébiránt rengeteg nagyszerű tanfolyama van, itt válogathatsz közülük!