Ezen a héten is szemezgetünk a legújabb Alkuponokból! Figyelmetekbe ajánlunk ezúttal egy hangulatos hévízi pihenést, egy különleges mozizást és a Danza Táncstúdiót, ahol vidám, pörgős zumba órákon vehettek részt!

15269798523201Idén nyáron irány Hévíz!

A Balaton közelsége, a világhírű tófürdő, a mesés tájak és a különleges mikroklíma teszi oly egyedivé és bájossá Hévíz városát. Az Ágnes Hotel*** vár Titeket egy hamisítatlan hévízi nyaralásra, hogy kipihenhessétek az egész éves hajtást. Az egyedülálló tófürdőt egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, akkor is, ha éppen semmi panasza nincs. Elképesztően hangulatos, felejthetetlen élmény.

Érdemes a környéken is kirándulni, rengeteg csodás tájat találtok, hazafelé pedig álljatok meg a Balatonnál strandolni és lángosozni. Ha nem szeretnétek tófürdőzni, az Ágnes Hotel rendelkezik saját wellnessrészleggel, amit természetesen Ti is használhattok.

 

8D mozizás

15269768395902A Pániq szoba fantasztikus élménnyel vár Titeket, ha a hagyományos mozizás mellett valami interaktív, izgalmasabb kikapcsolódásra vágytok. Egyszerre maximum 18-an vehettek részt a kalandon, ahol 3D szemüvegen keresztül nézitek a vásznat, miközben mozog a széketek, és filmtől függően hó, szél, füst, buborék, vízpermet, sűrített levegő, villanások, és egyéb meglepetés-effektek gazdagítják az élményt.

A sikítás garantált, és egyes animációknál lőhettek is a célpontokra, amelyet a végén kiértékel a rendszer, és láthatjátok, ki volt a legügyesebb a kaland során, azaz kit lenne érdemes magatokkal vinnetek egy zombi-apokalipszis idején.

A vetítés időtartama 25 perc, ami alatt a legmodernebb számítástechnikával elkészített, 4-féle animációt vetítenek le nektek. A kategóriákra tudtok foglalni, és akár James Cameron Avatar című filmjének egyik animált jelenetébe is belecsöppenhettek!

15264576603746A legvidámabb alakformálás

A zumba nem is olyan régen hódította meg a fitness termeket, s népszerűsége ma is töretlen. Nem véletlenül, hiszen egy táncalapú mozgásformáról van szó, amely azonban eléggé megmozgat ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű kalóriát égethess el vele egy 50-60 perces edzés során.

A zumba szó a zumbear igéből, a kolumbiai szlengből ered, amelynek jelentése „gyorsan mozogni, és szórakozni, bulizni”. A zumba sokféle táncot ötvöz, és ideális, ha valaki fogyni akar vagy táncolni szeretne egy jót. A Danza Táncstúdióban minden nap várnak vele, hogy bármikor, amikor kedved van hozzá és időd engedi, kiváló hangulatban formálhasd alakod!