Az Alkuponnál természetesen nemcsak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondolunk, sőt, egészen a legkisebbek számára is kínálunk izgalmas kalandokat!

15244779335367Fergeteges születésnap

Ha örökké emlékezetes születésnapot szeretnél szervezni gyermekednek, bátran hívj profi segítséget! Ma már nincs lehetetlen, szinte bármilyen témában kérhetsz szülinapi partit, amelyen a résztvevők egyetlen percig sem fognak unatkozni, hiszen csupaszív és tapasztalt animátorok gondoskodnak a felhőtlen, kreatív szórakozásról! A Gyermek-Partiszerviz csapata számára nincs lehetetlen, s most egy 2,5 órás bulin mindezt Te is megtapasztalhatod! Lesz kézműveskedés, csillámtetoválás, lufihajtogatás, kincskeresés, ügyességi, logikai, zenés feladatok, ajándékosztás, s persze az elmaradhatatlan tortázás! Neked nincs más dolgod, mint a háttérből figyelni, ahogyan gyermeked és kis barátai élvezik életük legjobb születésnapi partiját!

Vízi élmények

Természetesen a nyár nem múlhat pancsolás nélkül! A gyáli Fundy-tavon rengeteg izgalmas sportolási lehetőséget találtok, amelyek közül ugyan nem mindegyik való kicsiknek, de van azért lehetőség számukra is, a szülőkkel együtt némi mókára! Itt van például a SUP deszkás evezés! A nagyméretű SUP deszkán könnyedén, s külön felár nélkül utazhatnak a lurkók! Mindenképpen nevezzetek be erre a programra, felejthetetlen élmény lesz!

15245546302330Élmény a mamának és a babának

Végül egy olyan programot ajánlunk figyelmetekbe, amely elsősorban kismamáknak szól. Tanuld meg, hogy masszírozd kisbabádat szakszerűen a Bessimeon Központban! A babamasszázsnak rengeteg jótékony hatása van mamára és babára egyaránt, egy szuper közös program, amit mindkét fél élvez, növeli az intimitást a mama és a kicsi között, de praktikus előnyei is vannak, javítható például a hasfájós babák állapota! A tanfolyamon elsajátítható masszázs technika ötvözi a thai babamasszázst, az indiai ajurvédikus babamasszázst, a svédmaszázs fogásokat és a nyugati mozgáskoordinációs elemeket.