Szeretnéd, ha reggelente is ragyogó arcbőr nézne vissza Rád a tükörből? Szeretnél tökéletesen elégedett lenni alakoddal, mire előkerül a szekrényből a fürdőruha? Ha igen, ránk számíthatsz, pazar arckezeléseket és egy szuper hatékony popsiformálást mutatunk!

15220549466188Arckezelések egy különleges szalonban

Az Avatar Holisztikus Gyógyászat nevű szépségszalon holisztikus kozmetikai kezelései a hagyományos kozmetikai elemekre épülnek, és nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A legmodernebb gépekkel, természetgyógyász irányításával, közreműködésével segítik, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod.

Elsőként a szalon lézeres arckezelését ajánljuk figyelmedbe! A klasszikus arctisztító lépések után az úgymond lezáró kezelés történik lézerrel, méghozzá egy olyan kíméletes soft-lézerrel, amely csökkenti a pirosságot, leviszi a gyulladást, eltünteti a pattanások nyomait. Így akár már a kezelés estéjére is szervezhetsz programot, a nyomkodás nyomai nem fognak látszani, csak a tiszta és ragyogó arcbőröd!

15222376298573Az oxigén éltető erejéről nem kell sokat regélnünk, de az tudtad-e, hogy bőrödnek is rengeteg oxigénre van szüksége ahhoz, hogy sokáig fiatalos maradjon? A kozmetikai felhasználás során oxigéngenerátor segítségével 2,5 bar nyomással a bőrtípusnak megfelelő szérumokat és vitaminokat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe. Az oxigéngenerátor 99%-os tiszta oxigént termel, amelynek önmagában is sejtmegújító, frissítő hatása van. Megköti a szabad gyököket, fertőtleníti a gyulladt bőrt, halványítja a bőrhibákat, frissít, fiatalít. A bőr visszanyeri eredeti hamvasságát, üde, élettel teli, pirospozsgás lesz.

Bomba alak a strandra

Ha arcbőrödet már felfrissítetted a hideg téli viszontagságok után, gondolkodj előre, s kezdd el formálni alakodat a nyári hónapokra már most! Ha a popsidon szeretnél alakítani, jó szívvel ajánljuk Neked a Cascade Wellness & Beauty szalont, amely az alakformálás nagymestere a szakmában! Ebben az ajánlatban gépi nyirokmasszázzsal vagy Derma Life Spa Jet élménykapszulás kezeléssel segítenek, hogy elérd álomalakodat! A gépi nyirokmasszázst bizonyára ismered, de a Derma Lifa kapszula egy különleges és viszonylag új eljárás: ez egy regeneráló és vitalizáló program, amely alatt nemcsak szépülsz és fogysz, de el is lazulhatsz, így akár egy hosszú munkahetet is kipihenhetsz, miközben szervezeted megszabadul a káros méreganyagoktól é a felesleges zsírsejtektől!