Ha szeretnéd felhőtlenül élvezni a nyarat, de úgy érzed, lenne minek utánajárnod az egészségeddel kapcsolatban, fordulj bátran hozzánk, hiszen számtalan minőségi egészségügyi szolgáltatással segítünk Neked!

15236202025099Ints búcsút az allergiának!

Tavasszal nemcsak a jó idő köszönt be, de egyre több allergénnel is meg kell küzdenünk. Az allergia sajnos bármikor kialakulhat az embernél, ilyenkor a legfontosabb, hogy tudd, mire vagy allergiás, hiszen így elkerülheted az allergén anyagokat! Az Életerő Prevenciós Központban most részt vehetsz egy allergia-gyorsteszten, hogy kiderítsd, mitől tüsszögsz, vagy mitől jelennek meg kiütések a bőrödön.

Kevés a vas?

Ha tavasszal egy-két nap fáradékonyabb vagy a szokottnál, az még belefér, de érdemes figyelni, mert ha tartóssá válnak a panaszok, azt már nem lehet a tavaszi fáradtság számlájára írni. Könnyen lehet, hogy kevés a vas a szervezetedben, ami könnyedén orvosolható, ha ismered a vas szintjét a szervezetedben! Szintén az Életerő Prevenciós Központ gyorstesztjén mindezt pillanatok alatt megtudhatod, s beállíthatod a vasszintet étrendmódosítással vagy vitaminokkal.

15239613916796Ereid védelmében

A szív- és érrendszeri megbetegedések az egyik vezető haláloknak számítanak Magyarországon, amelynek egyik oka a mozgásszegény életmód, illetve a nem megfelelő táplálkozás. Nem árt időről időre felmérni ereink állapotát, hiszen ők azok, akik az élethez szükséges vért és oxigént szállítják testünkben. A szív- és érrendszeri állapotfelmérés mellett az agyi erek állapotát is megvizsgálják az Életerő Prevenciós Központban, illetve a csomag része még a pajzsmirigy vizsgálata és egy gyors EKG is.

 

 

Méregtelenítés mesterfokon

15239593584139Nagyon fontos, hogy a szervezetünkben felgyülemlett méreganyagoktól rendszeresen megszabaduljunk, hiszen idővel komolyabb panaszok forrásai is lehetnek, de a narancsbőr kialakulásában is fontos szerepet játszanak. Ehhez jól működő nyirokkeringésre van szükség, ami pedig egy kellemes nyirokmasszázzsal könnyedén felpörgethető, ráadásul közben még fel is töltődsz, jól is érzed magad. A nyirokmasszázs gyengéd, ritmikus mozdulatai csillapítják az esetleges fájdalmakat, kellemesen ellazítják a testet és nyugtatják a vegetatív idegrendszert. Ezért az egyórás kezelés végére az is előfordulhat, hogy egyszerűen elalszol. A nyirokdrenázs nagyon enyhe és finom, fájdalmat, látható vérbőséget vagy bőrelváltozást nem okozhat, viszont hatására a bőr tisztábbá, feszesebbé válik. Mindez az Életerő Stúdióban most kedvezményesen is átélhető Alkuponnal!