Gyönyörű időnk van szerencsére, s jusson eszedbe, nemsokára itt a 4 napos hosszú hétvége, ideális alkalom kültéri programok, kisebb kirándulások szervezésére is! Az alábbiakban izgalmas, szórakoztató kalandokat ajánlunk Nektek nem csak május 1-jére!

15185209783552Adrenalinbomba a fellegekben

Ha mindig is vonzott a repülés, a magasság, de eddig nem szántad rá magad, most több ajánlatunk is van a számodra! Elsőként itt van az Extrémtúra 5 napos sárkányrepülés tanfolyama, ahol megismerkedhetsz az alapokkal, s eldöntheted, szeretnél-e komolyabban foglalkozni ezzel a varázslatos sportággal! A kurzus idejére a teljes felszerelés biztosított, s ne gondold, hogy az 5 nap alatt végig csak egy füzetbe fogsz jegyzetelni! Megtanulhatod a sárkányrepülő kezelését, elsajátíthatod a start, a repülés, a leszállás kivitelezését, és gyakorolhatod a tartós repülési szituációkat, mint például a lejtőszelezés. Tapasztalt, profi és jókedvű oktatók várnak, hogy Téged is megismertessenek e fantasztikus élménnyel!

Ha jobban szeretnéd inkább repülőgépből szemlélni a tájat, erre is van egy remek ötletünk! A Skywalkair élményrepülés során garantáltan részed lesz a „Látom a házunkat!” élményben, sőt, még ennél is sokkal többen! 20-25 percen át élvezheted utasként a repülést, de a pilóta egyszer csak átadja Neked az irányítást, s onnantól Te magad vezetheted a repülőgépet! Garantáltan felejthetetlen élmény lesz!

15121243115268Vezess egy igazi terepjárót!

Dagonyázhatsz a sárban egy szuper terepjáró fedélzetén, miközben sikerrel kell venned a különféle akadályokat, amelyeket az út állít eléd! A program földutas, erdős, sáros területen kezdődik, ahol lehetőség van megismerkedni az összkerékhajtás előnyeivel. Ezután rövid, mezős szakasz következik, majd megérkezel az igazán kemény terepre. Itt több mint 30 különféle akadályt küzdhetsz le. Extrém meredek emelkedők és lejtők, homokkráter, siratófal, nagy oldaldőlés és szűk fordulók várnak!

Evezz nyugodtabb vizekre

Ha inkább romantikusabb, nyugisabb programot szeretnél, jó szívvel javasoljuk Neked a dunai hajókázást! A főváros legszebb szakaszán zajlik a sétahajókázás, kiváló program egy belvárosi séta után vagy egy hangulatos vacsora előtt! A Batthyány téri kikötőből indulva először elhajóztok a Margit-hídhoz, amely Arany Jánost is megihlette a Hídavatás című balladájának megírásakor, és ami a szomszédos Margitszigethez hasonlóan megannyi titkot rejt – az idegenvezető pedig mindenre fényt derít.

Ezt követően megcsodálhatjátok a budai oldal messziről is jól kivehető nevezetességeit. Sok érdekességet hallhattok az UNESCO világörökségi Duna-szakaszról, a budai Várnegyedről, a Siklóról, a Halászbástyáról, a Sándor-palotáról, a Gellért-hegyről, a Sziklakápolnáról és a Gellért Fürdőről.

Mindez persze csak egy kis szelete annak a rengeteg élménynek, ami Alkupon várhat Rátok, böngésszetek kedvetekre és válasszátok a számotokra tökéletes kalandot!