Mi az olyan nyaralásokat szeretjük, amelyek sok-sok élményt tartogatnak számunkra. Persze, szuper a tengerparton süttetni a hasunkat, majd lehűteni magunkat a hűsítő vízben, de sokkal jobb, ha a pihenés aktívan telik.

15235266799555Csobbanás az Adriában és a híres velencei regatta

Ebben az ajánlatban minden megvan, amiről fentebb szóltunk! Megmártózhattok az Adriai-tengerben Olaszország legnépszerűbb üdülőhelyeinek egyikén, majd részt vehettek a világ egyik leghíresebb evezős eseményén, a velencei regattán. Természetesen egy alapos velencei városnézés is belefér a programba, amelynek során javasoljuk Nektek, hogy térjetek le a jól bejáratott utcákról, amelyek a nevezetességeket kötik össze, s szívjátok magatokba a hamisítatlan velencei hangulatot! A 3 éjszakás kirándulás félpanzióval és buszos utazás 1 személy részére most 59.900 Ft!

A világhírű Bécsi Filharmonikusok koncertje

A világ egyik legnagyobb szabadtéri koncertélményére invitálunk Téged, ami ráadásul itt van a szomszédban, Bécsben! Természetesen a koncert előtt bőven lesz idő felfedezni Ausztria fővárosának nevezetességeit, illetve a koncertnek helyszínt adó Schönbrunni kastélyt és környékét. Javasoljuk az állatkert megtekintését, hiszen itt láthatsz Magyarországhoz legközelebb óriáspandákat! Este aztán kezdődik a koncert, amely garantáltan szuper zenei élményt nyújt nem csak a műértő közönségnek!

Hogy könnyebb legyen a bécsi városnézés…

…tanulj meg németül! Az online nyelvtanfolyamok manapság nagyon népszerűek, hiszen nem könnyű olyan időbeosztású, színvonalas tanfolyamot találni, amelynek minden órájára el tudnál menni. Az online kurzusokkal viszont olyan ütemben haladhatsz, ami Neked kényelmes, a leckék remekül felépítettek, s külön gyakorolhatod a nyelvtant, a szavakat, a társalgást, stb. Az Interaktív Nyelvcentrum online kurzusával gyorsan és hatékonyan tanulhatsz meg németül, akár már a bécsi városnézésen is kamatoztathatod tudásodat!

15235261911076Hadüzenet a narancsbőrnek!

Végül, de nem utolsó sorban egy nagyon hatékony zsírbontást ajánlunk azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének célzottan megszabadulni egy-egy testrészükön a kisebb-nagyobb zsírpárnácskáktól, illetve a kellemetlen narancsbőrtől! A Lipo Vibro gép a zsírsejtek falának szétrepesztésére lett kifejlesztve. A szétfolyósodott zsír és a szétroncsolt zsírsejtmaradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül felszabadulnak és a szövetközi folyadékba kerülnek. Innen aztán a vérkeringésen és a nyirokrendszeren át fokozatosan a májba szállítódnak, majd kiürülnek a szervezetből. Az Angyali Érintés Szalonban elérhető 3 alkalmas zsírbontó kezelés különösen ajánlott a makacs zsírpárnák és komolyabb túlsúly esetén, de a narancsbőr elleni küzdelemben is jó szolgálatot tesz!