Ezúttal is szeretnénk figyelmetekbe ajánlani nagyszerű ajánlatainkat, amelyekkel jelentős kedvezményekkel járhatjátok be a világot, örök emléket állíthattok az idei anyák napjának, illetve felkészülhettek némi bronzbarna árnyalattal a nyári napsütésre!

15229136959047Málta, a lovagok szigete

Málta a Földközi-tenger egy különleges gyöngyszeme, ahol rengeteget süt a nap, s ahol nemcsak csodás strandokat, de izgalmas történelmi látnivalókat is találtok! Különböző kirándulásokra is benevezhetsz, s a természet is tartogat számtalan csodát. Jó állapotban megmaradt középkori városok, mesés épületek, lovagkori hangulat és természeti különlegességek egyaránt várnak rád! A két választható szálloda egyike Sliema városának tengerpartján, a másik a központban helyezkedik el, s mindkettőt jó szívvel ajánljuk! Kalandozzatok hát idén augusztusban Máltán, a lovagok mesés szigetén!

Élmények a Garda-tónál

Az olaszországi Garda-tó rendkívül népszerű úti cél, s ezúttal nagy kedvezménnyel kirándulhatsz e mesés vidéken! 4 napra utazhattok el velünk a kristálytiszta vizű Garda-tóhoz, s érdemes családi vakációt tervezni, mert itt található az olaszországi Disneylandnek is nevezett Gardaland, ami garantált szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Észak-Olaszország egyébként is minden zugában rejt valami kincset, vágjatok hát bele ebbe a buszos kalandba augusztus végén; tökéletes lezárása a nyárnak!

15228284457708Bronzbarna bőr a nyár első napján

Ha nem szeretnéd megvárni a strandszezont, vagy már az első nap egyenletes barnaságot szeretnél, nevezz be Tanity UV-mentes barnításra! A Tanity barnító spray segítségével szép egyenletes aranybarna lehet a bőröd, mintha épp most érkeztél volna egy mediterrán vakációról! A spray tökéletesen biztonságos, ráadásul hatása azonnal jelentkezik, ami szintén mellette szól a szoláriumokkal szemben! Válassz most három színárnyalat közül a belvárosi Beuty Barban!

Emlékezetes Anyák napja

Május első vasárnapja az egyik legszebb és legfontosabb nap az évben, amikor az édesanyákat ünnepeljük! Tedd most emlékezetessé ezt a napot egy felejthetetlen Anyák napi fotózással az Alle közelében lévő StudioBASE jóvoltából, ahol barátságos és profi fotós készít rólatok olyan felvételeket, amelyeket büszkén mutogathattok majd a család többi tagjának és a barátnőknek. Több különböző csomagból választhattok, s akár egy képeslapot is készíthettek a legjobbnak vélt képből!