Az Alkuponnal rengeteg színvonalas étterem kínálatát kóstolhatod végig, de ha szeretnéd Te magad elkészíteni a finomságokat és megtanulni akár a világ különböző országainak gasztronómiai fogásait, arra is vannak ötleteink!

15232722382261Cukormentes csodák

A sütemények általában a diétázók legfőbb ellenségei, kivéve, ha cukor nélkül, egészséges alapanyagokból készülnek. A Bonit’Art kurzusán megtanulhatod, hogyan tudsz olyan desszerteket készíteni, amelyek nemcsak csodásan finomak, de bátran eheti őket az is, aki valamilyen okból szigorúbb diétán van. A cukormentes étkezés mára már a diétázók alapvető módszere, de vannak olyanok, akik betegségükből adódóan egyáltalán nem fogyaszthatnak finomított cukrot.

Az alternatív édesítők azonban a megszokottól eltérően viselkednek sütés közben, ezért előfordulhat, hogy megfelelő háttérinformáció nélkül tortáid állaga és ízvilága eltér a várttól. A Bonit’Art workshopján azonban minden apró titkot megmutatnak Neked, így otthon is bátran nekiláthatsz az egészséges sütik készítésének!

15186188442771Főszerepben a steak

Egy merőben más jellegű sütőtanfolyamot is ajánlanánk Nektek, ezúttal húsimádóknak! A KuktaParty Főzőiskolában a steak elkészítésének titkait leshetitek el. A steak komoly kihívások elé állíthat bennünket, mert ahhoz, hogy tökéletes legyen, sok mindenre oda kell figyelnünk. A Kuktaparty-nál tapasztalt szakácsok magyarázzák el a fortélyokat, így a kerti sütögetős szezonban már bátran bevállalhatod Te is!

Vacsora a vonaton

Természetesen nem csak a vasút szerelmeseinek ajánljuk ezt a különleges helyet, a budai Vagon Éttermet, amely egy vasúti kocsiban kapott helyet. A Vérmezőnél lévő hangulatos étteremben most egy kétszemélyes Vagon-tálat fogyaszthattok el a ház pálinkájával és egy üveg borral! Ez az Alkupon randihoz is kiváló, hiszen egy szép tavaszi napon a környéken romantikus sétákat tehettek!

15136744981845Pizza a Rómain

S végezetül egy könnyedebb lakmározás, de a környezet hasonlóan gyönyörű! A Római-part még ma is az egyik legkedveltebb lazító helye a fővárosiaknak, nem csoda, mert ez az egyik legszebb szakasza a Dunának. Itt található a Dunakavics Étterem, ahol most 2 ízletes, ropogós pizzát választhattok az étlapról! Utána pedig irány a Duna-part, ahol hosszasan andaloghattok a hangulatos sétányon!