Már megszokhattátok, hogy az Alkuponon számtalan különféle külföldi, tengerparti nyaralás, városnézés és belföldi pihenés közül választhattok, de most két olyan ajánlatot is szeretnénk Nektek kiemelni, amelyek még nálunk is ritkaságszámba mennek, érdemes rájuk lecsapni!

15223069879782Szent Anna-tó, Drakula kastélya és más csodák Erdélyben

Erdélyben annyi varázslatos táj és város van, hogy heteket is el lehet ott tölteni egyik ámulatból a másikba esve. Mi hoztunk Nektek egy olyan kirándulást, amely rengeteg látnivalót érint, ugyanakkor engedi, hogy az erdélyi hangulatot is átérezhesd! Autóbusszal meglátogathatod Erdély ikonikus városait, mint Segesvár, Kolozsvár, Nagyvárad vagy éppen Marosvásárhely, s mindenhol lesz időd megismerni a hely történelmi és kulturális jelentőségét; ebben szakképzett idegenvezető lesz a segítségetekre.

Természetesen a mesebeli tájak sem maradhatnak ki, mint a már említett Szent Anna-tó, a Tordai hasadék, felejthetetlen kulturális és gasztronómiai élményként pedig egy hamisítatlan csángó vacsoraest! A 6 éjszakás kaland 1 személyre autóbuszos utazással, 6 reggelivel és 5 vacsorával mindössze 129.500 Ft-ért elérhető Alkuponnal!

Az egzotikus Mexikó

15220734726726A maják földje, Mexikó ősi civilizációk sorát rejti, ugyanakkor tengerpartja és városai is rengeteg kalandot ígérnek. Most egy 10 napos körutazáson vehetsz részt, amelynek során magyar nyelvű idegenvezetés mellett ismerheted meg a világon egyedülálló látványosságokat! Az egyes helyszínek között kényelmes autóbusszal közlekedhettek. A körutazás érinti többek Cancunt, motorcsónakázhatsz a híres madárrezervátumban, ahol akár krokodilokkal is találkozhatsz. Bebarangolhatsz egy maja romvárost és Mexikó legmagasabb maja piramisát is megcsodálhatod! A körutazást a tengerparton zárjátok, ahol akár meg is hosszabbíthatod a mexikói kalandot, mivel a repülőjegyet ezúttal Neked kell intézned.

Turbó fogyasztás

Ahogy közeleg a strandszezon, egyre égetőbbnek érezheted a téli hónapokban esetlegesen felszedett egy-két plusz kilót. Ha 10/10-es alakot szeretnél a nyárra, akkor az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalon szuper programját javasoljuk, amely nemcsak zsírcsökkentő hatású, de a méreganyagoktól is megszabadít. Hidd el, nagyon felszabadító érzés, a szervezeted ugyanis elkezd hatékonyabban működni, amitől több energiád lesz, ettől vidámabb leszel, s ezt környezeted is értékelni fogja. A csomag tartalma Alpha Oxy Led Spa kezelés, rádiófrekvenciás zsírbontás és tekercselés, e hármas kombináció garancia a sikerre!

15218071155797Lazítás gyógynövényes masszázzsal

Ha túl vagy a fenti alakformáló kezelésen, ne feledkezz meg a kényeztetésről sem! A Thai Herbal masszázs az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázsfajta, amelyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására, a fáradtság vagy depresszió enyhítésére. Forró gőzben felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, amelyek eredeti, őshonos thaiföldi növényeket és fűszereket tartalmaznak. Kihagyhatatlan!