Hamarosan tényleg és visszavonhatatlanul beköszönt a tavasz, itt az ideje szabadtéri programokat szervezni! Nem muszáj több napra elutaznod, mutatunk néhány remek programot, hogy mozgalmasan teljenek a tavaszi hónapok!

15205915148311Az Alpok legnagyobb drótkötélpályája

Bizony, ha szereted, ha elönt az adrenalin, ezt az élményt nem hagyhatod ki! Buszos kirándulás keretében próbálhatod ki a Kaiserwand közelében lévő drótkötélpályát, amely 120 méterrel a föld felett húzódik, s akár a 115 km/h-ás sebességet is megközelítheted rajta. Ez már komoly bátorságot kíván, de az élmény és a lábaid alatt meghúzódó táj mindenért kárpótol. Csak a viszonyítás kedvéért egyébként egy tízemeletes panelház nagyjából 33 méter magas…

Az igazi Dunakanyar

Ha a nyugisabb kirándulásokat részesítitek előnyben, akkor is csodás tájakra juthattok el velünk! Május utolsó előtti napján bebarangolhatjátok Dömös, Visegrád, Nagymaros és Zebegény környékét, vagyis a Dunakanyar legszebb részeit. A Dunakanyar – szűkebb értelemben – a Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza. Tágabb értelemben idesoroljuk még a Duna íve által bezárt jobb parti vidéket, valamint a folyamtól északra emelkedő Börzsöny hegység nagyobbik, Pest megyéhez tartozó felét. Ezen a részen a folyó a Börzsöny és a Visegrádi-hegység között folyik, folyásiránya nyugat-keletiről észak-délire változik. A Duna áttöréses völgyre jellemző, változatos hegyvidékektől övezett. Szépen gondozott parkerdők, vadrezervátumok, természeti ritkaságok, hazai viszonylatban fontos klimatikus folyóparti üdülőhelyek, szigetek, vízi-, és télisport lehetőségei együttesen alkotják természeti értékeit, amelyeket érdemes felfedezni!

Forralt bor a Belvárosban

Ki mondta, hogy a forralt bor csak a téli hónapokban fogyasztható? Budapest egy újonnan nyílt helyén, a Traveler’s Bistróban fogyaszthattok 2 x 2,5 dl mennyei forralt bort! Ha a városban csatangoltok vagy szerveztek programot, legyen Nálatok ez az Alkupon, így bármikor betérhettek megpihenni erre a barátságos helyre forralt borozni és jókat beszélgetni.

15209300801231Irány a táncparkett!

Végül, de nem utolsó sorban egy aktív programot kínálunk Nektek, ha tudtok táncolni, akkor azért, ha pedig még nem, akkor azért vegyetek részt a Goldance Tánciskola aktív napján! Próbálj ki különféle táncokat, mint a salsa, a társastánc, a bachata vagy a rock & roll, de akár zumbázhatsz is, a lényeg, hogy kóstolj bele minél több stílusba és érezd jól magad március 25-én!