Bár a napokban épp rekordokat dönt a hideg, ez nem akadályozhat meg minket abban, hogy nagyszerű ajánlatokkal, izgalmas programokkal szolgáljunk Nektek itt az Alkuponon!

15190422693480Egzotikus főzőtanfolyamok

A csípős téli napokat pikáns gasztronómiai fogásokkal is felmelegítheted, s ezekkel nem is kell megvárnod a tavaszt! A főzőtanfolyam nagyszerű program akár egyedül, akár párosan, s ajándéknak is kiváló! A gasztronómián keresztül különböző kultúrákat ismerhetsz meg, bővítheted a konyhai repertoárodat, nem mellesleg a tanfolyam végén elfogyaszthatod, ami profi szakácsok felügyelete mellett Te magad készítettél el. Az Alkuponon most igazán egzotikus tanfolyamokat találsz, megismerheted India ízeit, elmerülhetsz a thai konyha rejtelmeiben és eltanulhatod a mexikói gasztronómia titkait!

 

 

Csobbanás az Adriában

Legyél igazán előrelátó, s idén semmiképp ne hagyd ki az Adriát! Ha nem fér bele egy egyhetes nyaralás, akkor sem kell lemondanod a türkizkék tengerről! Több nyári időpontban is elérhető az a buszos kirándulás, amely a tengerpart mellett a lenyűgöző Plitvicei-tavakat is érinti. A tórendszert egyszer mindenkinek látnia kell, a vízesések és az érintetlen természet csodái felejthetetlen élményt ígérnek. A kirándulás kényelmes autóbusszal zajlik, 1 éjszaka szállással, hogy legyen erőltetett a menet, s félpanziós ellátással, hogy az élelemre se legyen gondod!

Semmering és a Lindt csokigyár

Ha a víz helyett inkább a hegyek vonzanak, nálunk akkor is találsz kalandot! Tavaszi és nyári időpontokban kirándulhatsz a közeli Semmeringre, ahol vár a lenyűgöző tájakon közlekedő vasút, valamint az ínyenceknek a Lindt csokigyár. Utóbbi miatt gyerekekkel is érdemes nekivágni az útnak, a lurkók nagyon szokták élvezni a kirándulás ezen részét!

 

15196557778992Bowling a Római-parton

A Római-parti romantikus andalgásra még várni kell egy picit, de addig is elmehettek bowlingozni a Dunakavics Étterem és Bowling Klubba! Trombitáld össze a barátaidat, és irány a főváros egyik legszebb része, ahol kellemes kikapcsolódásként űzhettek egy remek, bármilyen időjárás esetén élvezhető sportot. A bowling mellé jár egy mennyei pizza is, hogy ne maradjatok éhesek!