Végre kisütött a nap, itt az ideje, hogy Te is ragyogj! Frissítő arckezelések és profi alakformáló eljárásokat ajánlunk most Nektek, hogy kifogástalan állapotban köszönthessétek a tavaszt!

15216254388482Alma őssejt

Azt tudjuk, hogy az orvoslásban milyen fontos szerepe van az őssejtnek, de a kozmetika is hasonló előszeretettel és hatékonysággal használja. A budai Szépségmegállóban most alma őssejtes kezelésen vehetsz részt fantasztikus kedvezménnyel. A hatóanyagokat rádiófrekvenciás eljárással juttatják a bőrödbe, majd az elhalt hámréteget hidroabrázós eljárással távolítják el. A tökéletes élmény érdekében a kezelés hidratáló masszázzsal zárul, arcod pedig újra friss és fiatalos lesz, feltöltve tápláló és természetes hatóanyagokkal!

A szuperfegyver: HIFU

A HIFU eljárás az egyik legmodernebb és leghatékonyabb ránctalanító kezelés ma a kozmetikai piacon. Mi elhoztuk Nektek az eredeti ár töredékéért, ráadásul egy különösen problémás területre érvényes az ajánlat, a szemek körüli részekre és szarkalábak ellen. Az Ulthera HIFU mikrofókuszált ultrahang tűhegynyi pontossággal, ellenőrzötten és irányítottan jut a bőr alá, ahol apró mikrosérülések képződnek. A koagulációnak köszönhetően új sejtek képződnek, így beindul a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődés. Már egyetlen kezelés is látványos eredményt hoz, így feltétlenül próbáld ki!

Viszlát, narancsbőr

Természetesen Nektek is készültünk megoldással, akik a fürdőruhátokban szeretnétek minél jobban mutatni nyáron! Klasszikus, már bizonyított eljárás a rádiófrekvencia és a kavitáció! Előbbi rendkívül hatékonyan méregtelenít, csökkenti a narancsbőrt, és fantasztikusan feszesíti a hámtakarót. Utóbbi pedig erőteljes zsírbontó hatással bír, és szintén segít a bőr szebbé tételében. Tedd próbára Te is, s hódíts a strandon feszes bőrrel és szuper alakkal!

15215362944114Színes körmök, csábító pillák, tökéletes simaság

Természetesen a fent kiemelt ajánlatokon kívül is rengeteg Alkuponnal állunk a szépülni, fogyni vágyók rendelkezésére, böngésszétek bátran a Szépség-rovatot! Újjá varázsolhatod körmeidet a Beauty Varázs Szalonban, a belvárosi Vénusz Szépségszalonban csábító 3D szempillát építenek Neked, míg a már említett Szépségmegállóban bőröd tökéletes simaságáról gondoskodnak a legmodernebb SHR tartós szőrtelenítési eljárással.

Szánj magadra egy-két órát, hiszen a kozmetikai kezelések nemcsak kívülről szépítenek, de lazító, relaxáló élményt is nyújtanak, amellyel feltöltődhetsz a mindennapos teendők közepette!