Szuper utazásokat, nagyszerű élményeket és finom falatokat kínálunk Nektek verhetetlen áron ezen a héten!

15205101483592

Tengerparti vakáció Dél-Olaszországban

Nápoly és környéke hamisítatlan dél-olasz hangulattal rendelkezik, összetéveszthetetlen és felejthetetlen, egyszer mindenképp érdemes megtapasztalnod! Megmártózhatsz a türkizkék tengerben, s meglátogathatod Caprit, valamint a világ egyik leghíresebb vulkánját, a Vezúvot, ráadásul mindezt főszezonban, július közepén! Az utazás kényelmes légkondicionált busszal történik, a kirándulásokat pedig tapasztalt csoportvezető teszi még emlékezetesebbé számodra.

A hazai wellness fellegvára

Hévízre invitálunk, ahol a messze földön híres gyógytó vár Titeket! Nem kell, hogy bármilyen panaszotok legyen (sőt, inkább ne legyen), a termálvíz általános jótékony hatását mindenképpen élvezhetitek! Az Ágnes Hotel*** vendégeként zavartalanul pihenhettek akár június elején is, használhatjátok a hangulatos wellnessrészleget, s a gyógytó belépő árából is kaptok 105 kedvezményt! Egy kis hévízi lazítás mindenkinek jár, Alkuponnal kettőtöknek most 36.900 Ft-ból kijön!

Vezess egy igazi tankot!

Ha a sportautók vezetése nem hoz lázba, akkor is van egy remek ajánlatunk! Egy VT-55 típusú tankot vezethetsz a gyáli motocross pályán 20 vagy 40 percen át. A több mint 30 tonnás szovjet monstrumot arra tervezték, hogy mindenféle erőlködés nélkül T55-ös harckocsikat vontassanak vele. A hazánkban egyedülálló digitális pixelfestéssel rendelkező, hatalmas lánctalpast egy V12-es brutális tankmotor hajtja. Az élményt irdatlan kipufogó zaj kíséri majd, és remegő talaj lesz a talpad alatt! A tank a tetején az utasok számára kialakított kosárral is rendelkezik, ahová a családot vagy a barátokat lehet felültetni, amíg Te vezetsz!

15202455701122Magyar Retro Burger, jöhet?

A Belvárosban egy nemrég nyílt hely, a Traveler’s Bistro kínál régi ízeket, némileg új köntösbe csomagolva! A Magyar Retro Burger óriás marhahúspogácsával és csalamádéval készül, garantáltan jól fogsz lakni tőle, az íze pedig mennyei! A Traveler’s Bistro a Belváros szívében lüktet, de mégis megvan a saját békés univerzuma. Ahol jó hamburgereket lehet enni, finom és minőségi kézműves söröket inni, ahol egy olyan csapat fogad estéről estére, akik szeretnek itt dolgozni. Ahol különböző tematikus bulikkal várják a vendégeket, mint a társas, sörpong, retro vagy house, és nemzetközi estek!