Ezúttal elsősorban az urakhoz szólunk a közelgő nőnap alkalmából! Ha idén valami újdonsággal, eredeti ajándékkal szeretnéd meglepni szerelmedet és a családodban élő hölgyeket, lenne néhány ötletünk!

fb-hirdetes-nonap-3-napEgyedi belga csoki

Egy kis minőségi csokoládé garantáltan siker, különösen akkor, ha egyedivé is tehető! A Chocorium Luxury belga csokija nemcsak csuda finom, de a csomagolásán egy általad választott fotó díszeleg! A Chocorium Luxury exkluzív csokoládéi tökéletes meglepetésként szolgálhatnak szeretteid számára! A legkiválóbb alapanyagok felhasználásával, gondos eljárással készülnek, a finom, karakteres ízvilágon túl pedig az ajándékozás sikerét is garantálják!

 

Rózsa kicsit másképp

A rózsa természetesen az örök klasszikus, nem tévedhetsz, ha vörös rózsával leped meg a számodra fontos hölgyet, de idén tekerhetsz is egyet a dolgon rózsás ajándékcsomagunkkal! A csomagban található exkluzív rózsás szappan, testápoló vaj és rózsavizes hidratáló arctonik is. Maximálisan természetes anyagokból készültek, nincs bennük kőolaj és parabén, ugyanakkor a luxus jegyében damaszkuszi rózsavizet és hamamelis vizet tartalmaznak!

Lazító és kreatív élmények

A nőknek a mai világban rengeteg szerepnek kell megfelelniük, hiszen a karrierjük mellett akár feleségként és családanyaként is helyt kell állniuk. Ezért tökéletes ajándék számukra minden olyan élmény, amely feltölti őket és kiragadja őket a hétköznapi mókuskerékből. Ilyen élmény lehet egy lazító, testi-lelki feltöltődést segítő lávaköves masszázs, vagy a kreativitáson keresztül történő kikapcsolódás, egy élményfestészet workshop, ahol a kép létrehozásának élményén túl pihen az agy, hiszen a tanfolyam ideje alatt garantáltan nem jut eszébe senkinek sem a bevásárló lista.

15163617573781Romantika a Dunán

Pároknak ajánljuk elsősorban ezt a programot, amely ideális ajándék nőnapra! 60 percen keresztül élvezhetitek a Dunáról Budapest csodáit, ráadásul pedig egy izgalmas koktél is elfogyaszthattok. A hajókázós városnézés igazán pihentető és romantikus program, különösen az esti, kivilágított Budapest fényei alatt!