A 4 naposra nyúlt húsvéti hosszú hétvége kiváló alkalom egy kis utazásra. Ha azt gondoltad, hogy már túl közeli az időpont és biztosan lemaradtál, nagyobbat nem is tévedhettél volna! Mutatjuk a legjobb lehetőségeket, most fantasztikus áron barangolhatod be a történelmi Rómát, a tornyokkal ölelt Prágát vagy a szomszédos Bécset!

15208582862678Minden út Rómába vezet

Vezessen a Tiétek is, az olasz fővárosban négycsillagos szállásotok is lehet már 52.990 Ft-ért, 2 éjszakára, 2 személyre reggelis ellátással. A Holiday Inn Rome Aurelia****csupán 5 km-re van a Vatikántól, de tömegközlekedéssel minden látványosság hamar elérhető. Sétáljatok a Colosseumban és a Forum Romanumon, pihenjetek meg a Spanyol lépcsőn, s a Vatikánt se hagyjátok ki, hiszen húsvét alkalmával ez a helyszín történelmileg és kulturálisan is a legfontosabb a világon! Érdemes a 3 éjszakás csomagot választani, mert Rómában rengeteg a látnivaló!

Finom cseh sörök

Jöjjünk kissé közelebb, de maradjunk a húsvéti hétvégénél! Prága az egyik legkedveltebb úti cél, ha városnézésről van szó, ami nem is csoda, hiszen a történelmi városközpont rendkívül hangulatos, ráadásul a sörkedvelők itt igazán hódolhatnak szenvedélyüknek! Akár a gasztronómia, akár a látnivalók miatt választjátok Prágát, biztosan nem fogtok csalódni benne! Sétáljatok a Moldva folyó két partján fekvő város látványosságai mentén! A Várnegyed, az Aranyművesek utcája, a középkori Károly-híd, vagy éppen az Óváros olyan nevezetességek, amelyek hangulata magával ragadó, és amelyekben mindig élményt nyújt gyönyörködni.

Húsvét a Schwarza szemet gyönyörködtető völgyébe

Ha nem tudtok két vagy három napra elutazni, akkor sem kell lemondanotok a húsvéti kalandokról! Nevezzetek be egy egynapos buszos kirándulásra, amely során a Schwarza-völgyébe tartó utad során elsőként Reichenau an der Rax nevű településre érkezel. Itt a nap folyamán nyitva áll a Reichenaui kastély a látogatók előtt, és húsvéti, kézműves kirakodóvásár, termelői és bolhapiac várja az érdeklődőket.

15162789708713Velence, Párizs, Barcelona

Természetesen ez csak egy kis ízelítő volt a kínálatból, hiszen további izgalmas úti célokat is kínálunk Nektek a húsvéti ünnepekre! Vár Rátok Párizs, a szerelem és a romantika városa, Velence, az Adria királynője, a világ egyik leginkább sokszínű városa, Barcelona, vagy a lengyelországi Krakkó! Ami közös bennük, hogy húsvétkor különleges programokkal várják a látogatókat, érdemes ezekről indulás előtt külön tájékozódni!