Lassan itt az ideje a nyaralások megtervezésének! Az Alkupont semmiképp se hagyjátok ki, amikor a lehetőségek között böngésztek, mert nálunk minden árkategóriában találtok igazán minőségi külföldi nyaralásokat, szállásokat! Ami közös bennük, az a nagy kedvezmény!

15216431811848

Spanyolország, Gran Canaria

A Kanári-szigetek ma már egyáltalán nem elérhetetlen! Alkuponnal most nagy kedvezménnyel nyaralhatsz és kirándulhatsz Európa egyik legismertebb nyaralóhelyén. Elő- és utószezonban még nincs akkora tömeg, mint mondjuk nyár közepén, de az időjárás és a tenger már bőven elég meleg ahhoz, hogy csobbanhass, ugyanakkor a természet szépségeit is felfedezhesd! Repülős utunkra 23% kedvezménnyel nevezhetsz be, ami egy ilyen kalandnál már igencsak számottevő!

 

 

 

Az egzotikus kelet világa

Maradjunk még egy picit a magasabb kategóriás utaknál! Felejthetetlen élményt ígér ez a 17 napos távol-keleti utazás, amely során Szecsuán és Tibet felfedezése mellett magyar idegenvezetéssel egészen az Everest alaptáborig eljuthatsz. Elképesztő kalandok várnak Rád ezen út során, a természet kincsei mellett a Távol-Kelet legfontosabb történelmi és kulturális helyszíneit is megismerheted, olyan helyekre juthatsz el, amelyeket eddig csak filmekben, vagy még ott sem láthattál!

 

15210313253008Az örök kedvenc Adria

Természetesen nem szükséges százezreket költened ahhoz, hogy pazar vakációban legyen részed! A közeli Adriai-tengerhez rengeteg ajánlatunk van, itt van mindjárt egy lakókocsis szállás Trogirban! Nem kell megijedni, ezek a lakókocsik spécin fel vannak szerelve mindennel, ami egy tengerparti nyaraláshoz szükséges, jófajta kempingben helyezkednek el, ráadásul öten is kényelmesen elfértek benne, így családi, baráti utazásokhoz ajánljuk. 5 személy részére a 7 éjszaka 41.000 Ft-tól indul, érdemes megnézni!

Ha a lakókocsi nem jön be, vagy Trogir helyett mondjuk a Rab-szigetre mennétek, ajánljuk a Danijela Apartmant szintén 7 éjszakára! A Danijela Apartman*** csendes helyen található, csupán 3 km-re Rab várostól, a közeli Barbati-csatorna pedig kiváló vitorlázó, szörföző és vízisíző hely, vagyis a vízi sportok szerelmesi is bátran választhatják úti célként!

Nyaralástervező aloldalunkon további nagyszerű lehetőségeket találsz, böngészd át alaposan, s válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet! Amit garantálhatunk, az minden ajánlat esetében a minőségi vakáció!