Nyaralás, vakáció, üdülés, pihenés, relaxáció, kirándulás. Ismerősen cseng így nyár közeledtével, ugye?  Szenzációs akció vár most minden Alkupon vásárlóra holnap! Ha ezen a hétvégén (2015.06.06-06.07.) utazást vásárolsz, megajándékozunk egy 4 részes, Benzi utazó szettel, méghozzá egy sporttáskával, hátizsákkal, mini bőrönddel és neszesszerrel is. Jól hangzik, ugye? Hiszen ezek a termékek azok, amelyek bármilyen utazás során jól jönnek. A minőségi táskák minden igényt kielégítenek, strapabírók, ellenállnak minden időjárásnak, praktikusan pakolhatók és nem utolsósorban divatosak is.  Milyen ajánlatok közül választhattok?

 

 

Kellemes kalandokban lehet részetek az ausztriai Falkertsee tengerszem mellett, ahol túrázhattok hajnalban, sziklát is mászhattok vagy csobbanhatok a hűsítő tóban. Az olasz tengerparton egy igazi luxusnyaralásban lehet részetek, méghozzá egy elsőrangú kempingben, ahol a komfortos mobilházakban igazán otthonosan érezhetitek magatokat.

De a Balcsi is tartogat még megannyi élményeket. Siófok a kultúra, a szórakozás és a bulizás központja nyáron, ahol idősebbek és fiatalok is megtalálják a maguk szórakozási lehetőségét. Itt biztosan senki nem fog unatkozni, ugyanis a forgó kávézós víztorony-kilátó, a Kálmán Imre sétány bazársora, és még sok más izgalmas helyszín hív kalandra téged és családtagjaid vagy éppen barátaid. Tokaj-Hegyalja kifejezetten ideális nyáron is. A világörökségi borvidék szívében nagy múltú présházakat és kúriákat lehet felfedezni, és persze zamatos borokat ízelni. A hangulatos dűlők, lovaskocsik magával ragadnak minden arra járót.