Mivel már csak szűk három hét van a húsvétig, ezért beindítottuk hihetetlenül nagy ünnepi akciónkat, amelynek keretében több mint 400 ajánlat közül válogathattok. Csokifigura készítő tanfolyam, óriási plüss nyuszik, tojásfőző készülék, különleges bornyitó és megannyi ajándék mind az Alkupon oldalán! Neked nincs más dolgod csak látogass el az Alkupon oldalára és válassz a több száz ajándék közül.

A húsvéti locsolók elől menekülni nem új keletű dolog. Ha valami finomra vágytok az ünnepekkor és nem szeretnél otthon főzőcskézni, akkor látogassatok el a Vagon Étterembe és fogyasszatok bármit 50% kedvezménnyel. Kóstoljátok meg a Vagon extra tálat, az ízletes tészta különlegességek valamelyikét, vagy akár a mennyei Panna Cottat! A Nádor Magyaros Borétteremben is csodálatos gasztro élményekben lehet részetek, ugyanis egy kétszemélyes Lángoló kard vegyes tálat ízlelgethettek egész vacsora alatt. Az óriási tál nemes húskülönlegességekkel és illatos zöldségekkel van tele, hiszen roston sült csirkemellet, bélszín steaket, mangalica oldalast, grill zöldségeket és steak burgonyát is tartalmaz. A belváros impozáns utcájában fekvő Chagallban a’la carte fogyaszthatsz mindent, legyen szó egy galamb esszenciás zöldséges tortelliniről, egy borsos mandulakéregben sült bélszín steakről, vagy akár tradicionális magyaros, vagy tüzes olaszos ételről. Hidd el itt azonnal otthonra lelsz!

Ha kedveskednél szeretteidnek, akkor ajánljuk figyelmedbe a Bourbon Kreatív Élmény Konyha csokifigura készítő tanfolyamát. A boltok polcain természetesen több fajta nyuszit is megtalálunk, de ha biztosra szeretnél menni, akkor készítsd saját magad ezeket a finomságokat. De a foszlós kalács készítését is ellesheted az élménykonyhában.  A házi süteményeknél, péktermékeknél nincs is jobb a világon. A Bourbon Kreatív Élmény Konyhában édes és sós változatot is egyaránt elkészítitek, és a fonás lépéseivel is megismerkedtek, hogy az ünnepek alatt már gyakorlottak legyenek a mozdulatok. Ha már sütés-főzés akkor ezzel a tojásfőzés időzítő szerkezettel pontosan láthatod, hogy mennyi ideig kell készíteni egy tojást. De számtalan más hasznos eszközt, konyhai gépet, háztartási csodamasinát és szexi fehérneműt is találsz az Alkuponok között.