Pár nap múlva jön a tavasz, csicseregnek a madarak és hamarosan rügyeznek a fák is. Bár még olykor borús, esős idők járnak, nem érdemes otthon ülni. Használjuk ki a hétvégét, pattanjunk kocsiba, sétáljunk a természetben vagy akár látogassunk meg különböző kiállításokat, rendezvényeket!

Példának okán a Titok Galériában egy exkluzív kiállítás szem- és fültanúi lehetünk. A galériában Kő Ferenc festőművész képeit lehet megtekinteni, amely azért különleges, mert festményei rendhagyó módon készültek. UV fényben nyerik el végleges formájukat, olykor háromdimenziós hatást keltve, amely szemkápráztató látványt nyújt. A művész óriási képzelőerővel bír és számos témát dolgozott fel műveiben: például Michael Jacksont, Amy Winehouse-t, vagy a nemrégiben hazánkban járt Arnold Schwarzeneggert is. A kiállításon természetesen más tehetséges kortárs festő munkáit is meg lehet csodálni. Semmiképpen ne hagyd ki ezt a szenzációs lehetőséget!

Ha több barátoddal együtt szeretnél kikapcsolódni, akkor meleg szívvel ajánljuk Budapest legklasszabb szabadulós játékát! Magyarország legnagyobb élményparkjában, a Trap Factoryban szabadjára engedhetitek a gondolataitokat. A zajos Csepel Művek pincerendszerében nincs senki más csak Ti. Csupán a logikátokra és a kreativitásotokra van szükség, ugyanis a hadművelet nem olyan egyszerű. Egy órátok van, hogy kiszabaduljatok a fogságból, mert ha nem, örökre a rács mögött ragadhattok.

A vizes kalandokról ilyen időben sem kell lemondanod. Ha úgy érzed, hogy rád fér egy kis kikapcsolódás és csobbannál egyet, akkor irány a szentendrei V-8, ahol egy éjszakai wellness kalandban lehet részed. Látványmasszázs, szauna szeánsz, böjti falatozás és remek hangulat, ami mind rád vár!

A közös családi programokról sem feledkeztünk meg. Március 1-jén, vasárnap egy remek zenés musicalt tekinthettek meg a Pódium Színházban, csodás dalokkal, nagyszerű jelmezekkel és kiváló színészekkel. A magyar népmesei elemekből szőtt vidám musical, azaz a Macskakirály című darab gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott, így biztosan remek móka lesz. 🙂