Ha nem szeretnéd sablonossá tenni az idei Valentin napot, akkor légy merész és vásárolj olyan ajándékokat, amelyek hasznosak és értékesek is egyben, és nem a rózsaszín felhőkről és szívecskékről szólnak! Az alábbi termékek nemcsak praktikusak, de azonnal átvehetők az Alkupon Boltban, így ha ma megrendeled, munka után már érte is mehetsz!

Férfiaknak

Férfiak számára kedvező ajándék lehet egy whisky hűtőkő szett, amivel a hamar felolvadó jeget lehet helyettesíteni, így anélkül hűtheti párod a fenséges italát, hogy az íze és a töménysége megváltozna. Többé nem lesz vizezett whisky, csak a szokásos finom ízek. A mókás elefántos telefontartó, vagy a kormányra helyezhető mobiltartó is egy igen praktikus kis eszköz, hiszen vezetés közben könnyen felvehető a telefon, és a GPS is egyszerűen követhető. Rugalmas gumiszalaggal rögzíthető, így a kormánykerék mérete nem befolyásolja a felhelyezést, mely pillanatok alatt kivitelezhető. Természetesen teljesen biztonságos a használata, hiszen nem befolyásolja a kormánykerék mozgathatóságát.

Nőknek

Egy nő számára mindig fontos a megjelenés, így ezzel a Bourjois 3D Effect szájfény csomaggal lenyűgözheted szerelmed. Ráadásul most fél áron kaphatod meg tőlünk ezt a kitűnő szettet, úgyhogy ne késlekedj, szerezd be minél előbb. Ha már szépség, a 15 árnyalatú Royal szemhéjpalettával sem lőhetsz mellé, ugyanis minden alkalomra meseszép sminket készíthet vele a párod. A púderek rendkívül tartósak, így nap végén nem kell tartani az elkenődéstől! A most divatba jött fonott karkötő, vagy egy gyönyörű strasszos fülbevaló is tökéletes lehet akár Valentin napra, de szüli- és névnapra is. Az ékszerek mindig tuti befutók, így egy ausztriai kristállyal díszített, fehér arany nyakláncnak egy nő sem tud majd ellenállni.

Mindkét fél számára ideális lehet egy szerelem kulcstartó, ami az összetartozásotokat jelképezi. Ezt tuti becsben fogja tartani szerelmed, hiszen a kulcstartó egyik oldalán egy szív, a másikon egy kulcs található. Így ha rápillant majd kedvesed, azonnal Te fogsz eszébe jutni róla. 🙂

Az Alkupon Bolt nyitva tartása:

  • munkanapokon 10-19 óráig