Valaki számára nyűg, valaki számára pedig öröm a Valentin nap. Azonban egy biztos, hogy többeknek gondot okoz, hogy mit is vegyenek párjuknak a szerelmesek napjára! Ilyenkor biztos már megfordult a Te fejedben is, hogy inkább hagyod az egészet, de persze azért ott motoszkált a fejedben a gondolat, hogy hát mégiscsak a szerelmesek napja…, talán illik meglepni a páromat egy kis aprósággal!

Ha nem lenne ötleted, mi segítünk! Az Alkupon oldalán rengeteg ötletre bukkanhatsz! Ráadásul hamarosan elindul a Valentin napi kampány is, amelynek keretében számos fantáziadús, ajándékötlettel találkozhatsz, és egy extra meglepetéssel is készülünk! De ez egyelőre legyen még titok, addig nézzünk egy-két inspirációt, hiszen már most érdemes készülni arra a bizonyos napra!

Szerezd be a legszexibb fehérneműket és tekerd el a pasid fejét. Ha szeretnél a hálószobában igazi istennő lenni, akkor azonnal csapj le egy szexi csipkés fekete bodyra! Az erotikus, tornamezhez hasonló fehérnemű, mindennapi viselésre és intim együttlétre egyaránt alkalmas. Ha ebben meglát a párod, tuti, hogy azonnal felizzik köztetek a levegő. Ha nem vagy ennyire merész, és jobban szereted a visszafogottabb stílust, akkor válaszd a kényelmes és elegáns csipkés szatén köntöst, amely kellően sejtelmes látványt nyújt.

Forrósítsd fel a hangulatot a hálószobában és szerezz be egy kámaszutrás dobókockát, amelynek segítségével különféle, jobbnál-jobb  pozíciókat próbálhattok ki! Garantáltan mindketten élvezni fogjátok ezt a felnőtt játékot, aminek segítségével felforrósodik a hangulat köztetek. Ha már  játékoknál tartunk, akkor próbáltátok már a Szexértő nevű társast? Ez egy különleges és egyben népszerű társasjáték, amely során megmutathatod, mi mindent tudsz a szexről. A kvíz-játékkal próbára teheted magad, sőt, talán még új dolgokat is tanulhatsz. Aki a legtöbb kérdésre tudja a választ a játék során, jogosan és büszkén viselheti majd a Szexértő címet.

Folytatás hamarosan! 🙂