Itt az ideje felkészülni a Valentin napra, hiszen szűk négy hét múlva csak úgy turbékolnak majd a szerelmesek párok világszerte. Ennek okán már mi is igazi lázban égünk, hiszen január 27-én, azaz jövő héten óriás választékkal, romantikus vacsora helyszínekkel és remek wellness hétvégékkel készülünk, pontosan azért, hogy még időben le tudjátok foglalni a számotokra legideálisabb helyszínt! Azért egy-két ízelítő elöljáróban! 🙂

Különleges gasztronómiai élményben lehet részed, ha ellátogatsz kedveseddel a Nagy Fatál Konyhájába, és elfogyasztjátok álmaitok két személyes romantikus bőségtálját. Ha egy kis kikapcsolódásra és mindemellett még meghittségre is vágytok, akkor a családias hangulatú, vendégcentrikus étteremben biztosan jól fogjátok magatokat érezni! A romantikus tálon a magyar konyha remekei sorakoznak majd: ízletes csirkecomb, fenséges tarja, magyaros kolbász, a jó „öreg” petrezselymes krumpli, vegyes saláta, és a krumpliból készült tradicionális tócsni. Az Aranypince Étterem is remek lehetőséggel kínálkozik a romantikára éhes pároknak, hiszen egy óriási bőségtállal kedveskednek, valamint élőzenével teszik hangulatosabbá az ott töltött estét. Ha egy kis kirándulással is megtoldanátok e szép napot, akkor a legideálisabb uticél Dobogókő. A túrázás után ugyanis a város legnépszerűbb éttermében falatozhatok. Itt Ti magatok állíthatjátok össze a feledhetetlen, kétszemélyes, „ízek orgiája” névre hallgató bőségtálatok, amelyre 6 féle isteni fogást választhattok.

Természetesen, ha van rá lehetőség, akkor mindenképpen utazzatok el kettesben. Már egy napos külföldi városlátogatásokat is lehet találni, akár Prága, Bécs vagy Róma felé vennétek az irányt. De Magyarország is bővelkedik látnivalókban és remek wellness szállodákban. Hajdúszoboszló legimpozánsabb szállodája a Hotel Aurum****, ahol a gőzfürdő, a szauna és a jakuzzi melegét élvezhetitek több napon keresztül. A hévízi Resort & Spa-ban kellőképpen feltöltődhettek, ahol a kulináris élvezetekről az all inclusive ellátás gondoskodik, a luxusról pedig a főépületben található wellness részleg. Mi nők ne felejtkezzünk meg a csábításról sem, hiszen egy szexi fehérnemű, egy sejtelmes szatén köntös, vagy egy különleges bugyi feldobhatja mindkettőtök estéjét. Az élményt fokozhatjátok még különböző erotikus társasjátékokkal is! 🙂 Ráadásul, ha e jeles alkalomkor rendelsz tőlünk, akkor a szállítás ismételten ingyenes! Kell ennél több?