Sokunknál megesik, hogy két ünnep között indulunk le a rokonokhoz, nagyszülőkhöz, hogy velük is megünnepeljük a szeretet ünnepét. Bizony ilyenkor nem illik üres kézzel érkezni, érdemes néhány meglepetést még beszerezni. Mi ebben az időszakban is gondolunk rátok. Természetesen ilyenkor sem állunk le, ugyanis az Alkupon Boltban a két ünnep között is áttudjátok venni a megrendelt  terméket. December 29-én és 30-án meghosszabbított nyitva tartással, reggel 10:00 órától este 19:00 óráig várunk minden kedves vásárlót a Teréz körút 8. szám alatt lévő üzletben. Még nem késő akkor sem beszerezni egy-két meglepetést a rég nem látott szeretteinknek, ráadásul szilveszterre is tudtok venni még néhány party kelléket! 🙂

Lássuk mivel is kedveskedhetnétek a barátoknak, nagyiéknak vagy éppen anyóséknak. Kezdjük rögtön egy minőségi melegítőpárnával, amelyhez most egy professzionális manikűrkészletet adunk ajándékba. Így ez a 2 az 1-ben ajándék tökéletes lehet férfiak és nők számára egyaránt. Ha olyan helyre mentek, ahol gyermek is van a családban, akkor ezek a mókás kézzel festett kerámia bögrék tuti befutók lesznek. Egy biztos, hogy ezekből a bögrékből mindenki mosolyogva fogja majd kortyolgatni az italát. A csokoládéval sem lehet melléfogni, pláne, ha egy plüss rénszarvas fogja ezeket, így ezzel a cuki ajándékkal, most két legyet üthetsz egy csapásra. A vízálló csillámfestő és partysmink készlet a felnőttek és gyerekek kedvence lehet a szilveszteri partyban. Ez a legjobb testfestési módszer, ráadásul rendkívül csillogó és látványos, felvitele fájdalommentes, pár perc alatt elkészül, és nem árthat neki még a víz sem. A különböző, vidám sablonok segítségével könnyedén egyedi tetoválások és sminkek készülhetnek.

A nagyszülőknek ideális lehet Dr. Levine’s mágneses tartásjavító és fájdalomcsillapító hátpántja, amely enyhíti a hátfájást és javítja a rossz
testtartást. Viselése során a vállak hátrahúzódnak, ami által a nyak, fej és a gerinc is kiegyenesedik. A hátpánt viselete nagyon kényelmes és a legtöbb ruha alatt észrevétlen, így akár munka vagy takarítás közben is hordhatják.

Sörkedvelőknek ez a Chill Beer Ball sörhűtő és italadagoló biztosan tökéletes meglepetés lesz, mivel látványosan, kényelmesen és legfőképp tökéletes hőmérsékleten ad egy korsó (vagy több) sört a vendégeknek. De nem csak sörrel, hanem bármilyen rostos vagy szénsavas üdítővel is remekül működik. Ha barátnődnek kedveskednél és tudod, hogy olykor-olykor bevállalós, akkor lepd meg egy szexi fekete szatén fűző szettel, vagy különleges necc hálós combfixxel, amelynek nemcsak ő, de párja is biztosan örülni fog. Ha a haverodnak is szeretnél örömet okozni, akkor vegyél neki egy vicces köténykét, amiben még a főzés is könnyedebben megy. Macho, álomférfi vagy akár szexi ördög minták közül választhatsz.