Elkezdődött a karácsonyi vásárlási láz, aminek az egyik jeles dátuma a Black Friday -ami múlt hét pénteken zajlott le-, a másik pedig a Cyber Monday. December 8-án az Alkupon is részt vesz a Cyber Monday-ben, azaz a Kiber hétfőben, ami kifejezetten az internetes vásárlóknak, azaz Nektek kedvez. Ha egy kis történelmi áttekintést is szeretnénk kapni, akkor összességében annyit érdemes tudni, hogy a Kiber hétfő az amerikai hálaadást követő első hétfő, amikor az emberek visszatérnek a munkahelyre és ebédszünetben vásárlással, karácsonyi ajánlatok nézegetésével töltik az időt. Jó hír, hogy most már nemcsak Amerikában, de Magyarországon is hódítanak ezek a különleges „nagy napok”!

A Cyber hétfő tehát az internetes kereskedelem napja, ami talán jobb is, mint a Black Friday, hiszen gyorsabb, praktikusabb és nem kell órákat tölteni a bolt előtti nyitásra várva. Otthonról, kényelmesen a fotelben ülve intézheted a vásárlást. Ha ellátogatsz az Alkupon oldalára és rákattintasz az alábbi képre (lentebb látod) akkor máris megpillanthatod az ajánlatokat. Legyen szó síelésről, kozmetikai szolgáltatásról, gyerekjátékról vagy elektronikai eszközről, most bármire lecsaphatsz, hiszen mindegyik Alkupon vásárlás összegéből 10%-ot jóváírunk Neked utalvány formájában, amit 2015. január 31-ig tudsz felhasználni!

Egy kis ízelítő az Alkuponokból: hangulatos téli sétahajókázás, otthoni intenzív bőrfeltöltő kúra, nagybörzsönyi lekvárok, egyedi fényképes vászonkép, Jamie Oliver gránitmozsár, 18 karátos fehérarany ékszer szett, hajdúszoboszlói pihenés, műfenyő 2 méretben, római utazás, 82 cm-es LED TV és megannyi termék és szolgáltatás mind egy helyen!

Ne maradj le, hiszen ez a nap ideális ahhoz, hogy megrendeld álmaid ruciját, vagy lefoglald szilveszteri utadat, ugyanis a vásárlás összegéből 10%-ot jóváírunk, amit a következő vételnél felhasználhatsz.

Jó vásárlást! 🙂