Az emberek többsége a mindennapos költések során a készpénzes fizetést részesíti előnyben, még bankkártyával vagy hitelkártyával már kevésbé szeretünk fizetni. A Nielsen felmérése alapján, Magyarországon nagyobb arányban preferálják a készpénzt a költések során. Habár a kártyás fizetés olykor plusz pozitív előnyökkel is jár (egyszerűbb, gyors és kevesebb időt igényel), az Alkupon mégis gondolt azokra, akik szeretik a hagyományos módszereket.

Így ha éppen nem lenne elég összeg a kártyádon, vagy nincs kedved a banki befizetésnél sorba állni, vagy esetleg nem rendelkezel internet bankkal, akkor egyszerűen tudsz most már készpénzzel is fizetni az Alkupon Boltban. A vásárlás során semmi mást nem kell tenned, csak válaszd ki melyik Alkupont szeretnéd megvenni, nyomd a MEGVESZEM gombot, majd ezt követően kattints rá a KOSÁR – FIZETÉS fülre, és máris látni fogod a fizetési opciókat.

A megszokott fizetési opciók között immáron ott virul az ÚJ „Készpénzes fizetés az Alkupon Boltban” lehetőség. Ezután már csak annyi dolgod van, hogy a megadott összeget befizesd a belvárosban található Alkupon Boltban, és a kifizetés után egyből kézbe kapod a kinyomtatott kupont. Azonban egy dolgot fontos megemlítenünk: a termékek esetében nem mindig vehető át azonnal a vásárolt ajándék, ilyen esetben érdemes figyelni a terméknél, a beváltásról szóló információkat!

 

Alkupon Bolt információk:

  • Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 8. (belső udvar)
  • Nyitva tarás: hétköznapokon 09:00-18:00 óráig

Jó vásárlást!