Ha esetleg nem tudnátok, a karácsonyi szezon hivatalosan a holnapi nappal kezdetét veszi! 🙂 A fekete péntek, azaz a Black Friday az Egyesült Államokból ered. A nagy karácsonyi bevásárlás kezdő időszaka, hiszen ekkor az eredeti ár töredékéért lehet beszerezni különböző árucikkeket. Ilyenkor az áruházak és a boltok már korán kinyitnak, és fergeteges akciókkal várják a vásárlókat. Nos, szerencsére már Magyarországon is szokás ilyen fantasztikus eseményt rendezni, és mivel számunkra első a vásárló, így természetesen az Alkupon is részt vesz ebben az akcióban!

Hála az égnek nem kell elviselned a tömeget, hiszen online bonyolíthatod le a vásárlást, otthon vagy a munkahelyen a gép előtt ülve. Nem kell sorban állni, időzni, elviselni a nyűgös emberek beszólásait, vagy esetlegesen veszekedni egy-egy kedvezményes termékért, hiszen az Alkupon oldalon kényelmesen megrendelheted a neked tetsző terméket.

Vásárlásra fel!

Holnap, azaz november 27-én pénteken, 24 órán keresztül számos kedvezményes termékre, szolgáltatásra bukkanhattok az Alkupon oldalán. Ha figyelemmel kíséritek az oldalt, akkor egy fekete banner fog megjelenni „Black Friday” felirattal (alább a kép).

Ha rákattintotok erre a képre, akkor máris megjelenik az összes akciós termék. Innentől fogva már csak annyi dolgotok van, hogy kiválasszátok kedvencetek, és rányomjatok a megveszem gombra! Ugye mennyire egyszerű? Nincs idegeskedés, felesleges időpazarlás, buszozás és dugóban állás! Kell ennél több? Ráadásul banki átutalással, befizetéssel és PayPal-lal is tudtok fizetni, sőt még készpénzzel is az Alkupon Boltban, ami minden hétköznap (10:00-19:00 óráig) és szombaton (10:00-14:00 óráig) is szeretettel várja a kedves vásárlókat.

Ne feledd, ha most 7.990 Ft felett vásárolsz az Alkuponnál, akkor INGYENESEN kiszállítják az általad választott terméket (az ország egész terülten).