Közeledik a karácsony, az ajándékozás hava, így érdemes már jó előre beszerezni a meglepetéseket. Az Alkupon oldalán lehetőség van különböző utazásokat, szépészeti kezeléseket, élmény programokat, konyhai eszközöket vagy akár játékokat is ajándékba adni, anélkül, hogy az illető tudomást szerezne a szolgáltatás összegéről. Ez egy rendkívül praktikus ajándékozási mód, hiszen otthon ülve a számítógép előtt választhatod ki a kívánt ajándékot, csupán pár kattintással. Személyre szabott üzenetet küldhetsz neki, és díszes ajándék utalvány formájában adhatod át a meglepetést, akár személyesen, akár e-mail formájában is, ha a távolság miatt nem tudnátok találkozni. Nem mellesleg jóval kedvezőbb áron szerezheted be a különféle tárgyakat és szolgáltatásokat, így a pénztárcád is megkímélheted jó pár ezer forinttal!

Szeretnénk bemutatni Nektek teljesen új ajándékozási lehetőségünket, amely jelentősen megkönnyíti a vásárlást, ráadásul megújult külsőt is kapott ez az opció, hisz tudjátok nálunk a minőség az első! Új színek, megújult formák és letisztultság, ami leginkább jellemző ránk. Nézzük, hogyan is működik az újfajta ajándékozási folyamat!

Amennyiben ajándékba szeretnél adni egy Alkupont, úgy az „Ajándékba adom” gomb megnyomásával máris elindítod az ajándékozási folyamatot. Ha több Alkupont szeretnél vásárolni, a számok megadásával (jobb oldal, felül) megadhatod a kívánt mennyiséget.

A megjelenő űrlap segítségével megadhatod az ajándékozott nevét („Kinek”) és megjelölheted, hogy kitől van az ajándék utalvány. A kézbesítési módnál kiválaszthatod, hogy az ajándékozott e-mailben vagy kinyomtatott utalvány formájában kapja meg az Alkupont. Ha kinyomtatva kéred, úgy saját magad nyomtathatod ki a kupont és adhatod át személyesen, akár ünnepélyes keretek között. Ha e-mailben szeretnéd küldeni egy sorral lejjebb meglátod, hogyan jelenik meg a címzettnél az utalvány. Amennyiben szeretnél üdvözlő üzenetet is küldhetsz az illetőnek. Ez legfőképp szülinapokkor, névnapokkor vagy más ünnepi alkalmakkor lehet igazán izgalmas, de persze más esetben is! Ha elkészültél az űrlap kitöltésével, akkor a jobb alsó sarokban lévő „Rögzítés” gombra kell kattintanod.

A „Klikk ide az előnézethez” gomb megnyomásával megtekintheted, hogy az ajándékozott miként fogja látni az utalványt e-mail formájában.

Visszatérve, a „Rögzítés” megnyomása után visszatérsz a kezdeti vásárló oldalra, ahol már az ajándékozás és az általad vásárolni kívánt kuponok száma be van állítva. Ezután már csak ki kell választanod a fizetési módot.

Az Alkuponnál több opció közül is választhatsz. Lehetőség van bankkártyás fizetésre, bankkártyával PayU rendszeren keresztüli fizetésre, PayPal-os kifizetésre, vagy átutalásos/ banki készpénzbefizetésre is. Az utolsó módnál az ország bármelyik Raiffeisen vagy OTP bankfiókjában befizetheted az Alkupon összegét!

Amennyiben az utolsó variációt választod (átutalásos/ bankfiók befizetés), és rányomsz a „Megerősítés és fizetés” gombra, úgy egyből megláthatod, hogy mi a teendő a kupon érvényesítése érdekében.

Az első három opciónál egyből a szolgáltató oldalára irányítunk, példának okán a PayPal-os fizetésnél a www.paypal.com account oldalára.

Jó böngészést, jó vásárlást! 🙂