Megvártuk, amíg feltűnik, de gondolom már észrevettétek, – hiszen a változást nem lehetett nem észrevenni 🙂 –  hogy megújult hírlevél külsővel kapjátok a külön összeválogatott, legkirályabb akcióinkat! Mert mi törekszünk arra, hogy állandó minőséget biztosítsunk, de mindig fejlesztjük magunkat!

Bizony, búcsút mondtunk a megszokott zöld háttérnek. Helyette a letisztult fehéret választottuk, hogy kiemelje logónk színeit, hiszen mi mégiscsak kékek vagyunk! Így nem meglepő, hogy az alsó és felső menüsorunk háttere is ezt a színt kapta meg, mármint kicsivel sötétebbet. Most már nagyon levédtük magunkat!

Ha már galádul megcsaltuk a zöld hátteret, vele együtt a gombokat is, és új külsőnkön már égkék színű gombok virítanak, méghozzá sokkal barátságosabban, kissé lekerekítve, hiszen nem vagyunk mi sarkosak!

Az alsó menüsoron természetesen megmaradt a lehetőség, hogy ajánlhatod Facebookon az ismerőseidnek az Alkupont, de ráadásul lehetőséged is van azon nyomban rácsatlakozni Facebook, Twitter és Google+-os oldalainkra! Érdemes megcsodálni ezt a három szent kört, ahol mindenki számára elérhetőek vagyunk. Ahol tudomást szeretsz napi és top akcióinkról, ahol feldobjuk a napodat egy vicces képekkel, vagy megoszthatsz egy szerencse küldő angyalt a barátiddal, ahol egy szép idézettel gondolhatsz szeretteidre, és ahol kérdezhetsz is tőlünk! Érj el minket egy kattintással!