Ahogy már egy héttel ezelőtt bemutattuk, új funkcióval bővült az Alkupon oldala. Ha még nem próbáltátok, most itt az alkalom, hogy belenézettek, hogyan is működik a gyakorlatban!

1. lépés: Bejelentkezést követően az oldal jobb felső sarkában kattinthattok rá a KEDVENCEID menüpontra, illetve a rubrika alatt lévő kockában elindíthatjátok kedvenc akcióitok beállításának folyamatát!

 

 

2. lépés: Ha még nem jelöltétek meg kedvenc akcióitokat, kattintsatok a Válaszd ki őket most! pontra, és adjátok meg a kategóriák közül azokat, melyekről szeretnétek a későbbiekben ajánlatot kapni! A rendszer automatikusan elmenti azokat a csoportokat, amiket kiválasztottatok!

 

 

3. lépés: Az Ugrás a kedvencekhez paranccsal azonnal bejönnek azon kategóriák akciói, amiket fent előzőleg kiválasztottatok!

 

 

4. lépés: Ha ezek után visszatértek a főoldalra, a KEDVENCEIM menüpont alatt megtaláljátok ugyanezt az oldalt. Természetesen van lehetőségetek módosítani, a Kedvenc kategóriák beállítása sorra kattintva újabb kategóriákkal bővíthetitek profilotokat, vagy módosíthattok a már meglévőkön!

 

 

Bízunk benne, hogy oldalunk új funkciójával gyorsabbá és kényelmesebbé tehetjük vásárlásaitokat!

További szép napot és jó böngészést kívánunk minden kuponozónknak! 🙂