Magyarország is tele van szebbnél szebb tájakkal, izgalmas városokkal, ráadásul a jótékony hatású termálvíz is ott csörgedezik szinte minden négyzetméter alatt. Szállodáink pedig változatos csomagokkal várják vendégeiket, amelyeket most Alkuponnal olcsóbban megvásárolhatsz!

15487677258713Kehidakustány a Balaton közelében

Kehidakustány évről évre népszerűbb fürdőváros, ami nem csoda, hiszen a termálvíz sokrétűen használható, a fürdő medencéi pedig minden korosztály számára felhőtlen szórakozást nyújtanak. Nincs messze a Balaton sem, így egy-egy szép kirándulást is érdemes beiktatni a pihenésbe!

A Kehida Termál Hotel**** változatos csomagajánlatokkal vár Titeket! A kényeztető wellnesscsomagban például több szépség- és masszázsszolgáltatás közül választhatsz összesen négyet. Benevezhetsz illóolajos kádfürdőre, Jáde köves masszázságy-használatra, manikűrre, és még számtalan más kezelésre. A wellness részleg pedig tárt ajtókkal vár! A Hibiszkusz csomagban orvosi vizsgálat és tíz gyógykezelés is szerepel, mint az iszappakolás, galvánfürdő, thai és víz alatti masszázs.

Húsvét Egerben

Fedezzétek fel Eger látnivalóit egy könnyed séta alkalmával Húsvétkor, mártózzatok meg a híres Török Fürdőben és vegyetek részt az Aqua*** Hotel színes húsvéti programjain! Ízleljétek meg a méltán híres borvidék legkiválóbb nedűit, és kóstoljátok meg a Szalajka-völgy gyémántját, a szivárványos pisztrángot, a környék kézműves sajtjait és házi hentes-termékeit, mindezt kulináris köntösbe bújtatva! Az Aqua*** Hotel az egri vár északi bejáratának közelében helyezkedik el, így ideális választás a városnézésekhez!

15486824274787Exkluzív leánybúcsú

Búcsúztasd luxus wellnesszel a leányéveket! Egész napos kényeztetés ínycsiklandozó ételek és finomabbnál finomabb koktélok kíséretében, a herceghalmi ABACUS Business & Wellness**** Hotelben! A csomagban egyebek mellett korlátlan italfogyasztás és wellnessprogarmok is szerepelnek, hogy a leánybúcsú igazán felejthetetlen legyen! Ráadásul a környéken is számtalan szórakozási lehetőséget találunk. Az etyeki Korda Filmparkban a filmkészítés kulisszái mögé pillanthatunk be, s ha már Etyeken vagyunk, akkor a borút is sok-sok élménnyel vár. A természet kedvelőinek kihagyhatatlan program a szintén a közelben lévő Alcsúti Alborétum, ahol számtalan pompás növény- és virágfaj tekinthető meg.

 

15486854696857

Hévízi luxus

A NaturMed Hotel Carbona**** superior vár Titeket egy minden igényt kielégítő wellness pihenésre! Több mint 1000 m2 felületű fürdőkomplexummal – fedett sportuszoda (medence mérete: 25 m x 12,5 m), szabadtéri élményfürdő, termálfürdő, kamasz-medence – komplex gyógyászati-és wellness központtal valamint prevenciós-és gyógyító szolgáltatáscsomagokkal várja minden kedves vendégét! Ráadásul a Magyar Termék Nagydíjas étterem egészségmegőrzésen alapuló konyhájának egyedülálló gourmet fogásait is megkóstolhatjátok, s akkor még nem beszéltünk a Hévíz jelképének számító, világhírű gyógytóról, amely kihagyhatatlan, ha a városkában jártok!