Az utóbbi napokban igyekeztünk tovább bővíteni a kalandokat itt az Alkuponon, amelynek a vége az lett, hogy számtalan új körutazásra nevezhetsz be nagy kedvezménnyel! Emellett belföldi pihenés és kézműves workshopok is bekerültek a heti kedvenceink közé!

15484123505395Isztanbul, Dardanellák, Trója

Avagy egy felejthetetlen törökországi körutazás, amelynek során megismerkedhetsz a nyüzsgő nagyvárosok forgatagával és történelmi látnivalóival, de eljuthatsz olyan tájakra is, mint a Dardanellák, vagy épp Trója, ahol romok közt sétálva életre kelnek az ókori világ istenei és hősei. A 10 napos kaland során idegenvezető segít eligazodni a sok-sok csodás helyszín között, így betekintést nyerhetsz egy különleges világba, amely a nyugati és a keleti kultúra határán helyezkedik el.

 

 

 

Nyaralás Szicílián

Vakációzz a Földközi-tenger gyöngyszemén, Olaszország déli részén, Szicília színpompás szigetén, és látogass el a hangulatos városokba, lenyűgöző tájakra! A júliusi időpontban köszönhetően a tenger igazi frissítő élményt nyújt majd a hőségben, így érdemes gyakran megmártózni benne, de hiba lenne csak a strandon tölteni a 8 napot, hiszen rengeteg izgalmas program és kirándulás vár Rád, természetesen szakszerű idegenvezetés mellett!

15486751919103Luxus wellness a főváros közelében

A herceghalmi ABACUS Business & Wellness**** Hotel már önmagában elegendő élményt nyújt, hiszen fantasztikus wellness részleggel várja vendégeit! De a környéken is számtalan szórakozási lehetőséget találunk. Az etyeki Korda Filmparkban a filmkészítés kulisszái mögé pillanthatunk be, s ha már Etyeken vagyunk, akkor a borút is sok-sok élménnyel vár. A természet kedvelőinek kihagyhatatlan program a szintén a közelben lévő Alcsúti Arborétum, ahol számtalan pompás növény- és virágfaj tekinthető meg. Ugyanitt a gyerekeket (és persze a felnőtteket is) izgalmas kalandpark várja!

 

 

15489294681504Kézműves workshopok

Ha szeretsz saját készítésű ajándékokat gyártani, vagy feldobni velük otthonodat, két szuper programot is javasolnánk! Az egyik a Viki Tanoda Folyékony szappan, tusfürdő és hajsampon készítő tanfolyama, ahol elkészítheted az ízlésednek és a bőrödnek megfelelő kecsketejes termékeidet. Az alapanyagot és a szaktudást a Viki Tanoda biztosítja, a tanfolyamon készült termékeket pedig természetesen haza is viheted!

A másik remek workshop a Bodzsi Üvegékszer Boroslámpa-készítő tanfolyama, ahol három lámpát is elkészíthetsz! Lenyűgözően látványos lámpa-dekorációt alkothatsz otthonodba vagy ajándékba, s a tudás birtokában otthon további pazar lámpákkal folytathatod a sort!