Ha szerettek jókat enni és inni, barátságos környezetben finom fogások felett beszélgetni, akkor az Alkuponon rengeteg szuper ajánlatot találtok! Ezekből mutatunk most Nektek néhányat!

15421230163819Hamisítatlan kávéházi hangulat

A Beau Monde Caffe a belváros szívében, a Parlament közelében vár Téged is, ha egy finom kávéra vagy süteményre vágysz! A városban sétálgatsz és innál egy jó kávét? Jobbat nem is választhatnál, hiszen a Beau Monde Caffe mindig friss különlegességekkel és ropogós sütikkel vár. Kellemes légkör, halk háttérzene, beülési lehetőség és hamisítatlan kávéházi hangulat! Alkuponnal most egy mennyei forró csoki és ropogós vajas croissant vár!

Természetközeli lakmározás

Ha egy kis feltöltődésre vágynátok a természet lágy ölén, ráadásul csodás gasztronómiai élvezetekkel, akkor a Gerecse lábánál, Csolnokon látogassatok el a Pollushof Panzió és Étterembe, ahol most az ízletes és bőséges „Pollushof-álom” kétszemélyes tálat kóstolhatjátok meg! A panzió földszinti részén egy bájos, klasszikus stílusú, vendégszerető hely vár Titeket, minden földi jóval! A tálon egyebek mellett őszibarackos csirkemellet, alagi ropogóst és malackarajt is találtok!

15404567419989Bőséges adagok az Orczy Parknál

A IX. kerületben, az Orczy Park közelében változatos napi menüvel és frissensült ételekkel várja minden kedves vendégét a Falóka Bisztró! Házias fogások, finom sörök, sőt, vegetáriánus ételek is szerepelnek a kínálatban, de egy fantasztikus pizzára is bármikor betérhettek!

Olyan különlegességekre is benevezhettek itt, mint a Whisky-s barbecue-s sült oldalas menü, vagy a BBQ Pulled pork hamburger menü. Egy biztos, az ízekben és az adagokban sem fogtok csalódni!

A gasztronómiai aloldalunkon természetesen rengeteg más finomságot is találtok, sőt, több karácsonyi ihletésű tanfolyam is vár, ahol bonbonokat, trüffeleket és más ínyencségeket tanulhattok meg elkészíteni az ünnepi készülődés jegyében!