Ne aggódjatok, a nyár elmúltával sem engedjük, hogy egy percig is unatkozzatok! Ha velünk tartotok az őszi hónapokban is, garantáltan felejthetetlen élményekben lesz részetek! Remek városnézések, egynapos kalandok, vadiúj szabadulószobák várnak Rátok! Mutatjuk is!

15357143487236Rejtélyek a varázslóiskolában

A szabadulószobák nagyon népszerűek, nehéz is igazán újat mutatni, különösen a tapasztaltabb játékosoknak, de a Szobafogság játékai, illetve szobái igencsak különlegesek! A Rejtélyek a varázslóiskolában elnevezésű szobában a feladatotok nem más, mint megtalálni az elveszettnek hitt lélek egy darabját, mielőtt feltámadna az, akinek a nevét leírni sem merjük! Csak az együttműködéseteken és kreativitásokon múlik a siker! Ismerős a történet? Nem véletlenül! Sok-sok rejtély, izgalom, csavaros fejtőrök, de semmi ijesztgetés, nem kapcsolják rátok a villanyt, nincs bent rajtatok kívül senki a játéktérben. Kizárólag magatokra hagyatkozva kell megoldanotok minden ügyességi és logikai feladványt, hogy kijuthassatok időben!

15350955264803Zabolázd meg a lóerőket

Míg az előbbi inkább családi, baráti program volt, addig az élményvezetés inkább egyszemélyes, persze, úgy az igazi, ha az élményben résztvevőt a családtagjai, barátai is elkísérik. A száguldás szerelmeseinek ajánljuk ezt a nagyszerű programot, amelynek során egy igazi izomautót, egy 500 lóerős Ford Mustangot lehet kipróbálni a KakucsRingen! Teszteld képességeidet, lépj oda igazán a Mustangnak, amelyből kiszállva tuti biztos a kéz- és lábremegés! A KakucsRingen most akár 12 kört is vezethetsz, ennyi idő alatt már alaposan kitapasztalhatod, mit tud a járgány, így akár körről-körre gyorsulhatsz!

15354428761616Római vakáció

Az ősz talán a legjobb időszak arra, hogy felfedezd Olaszország csodáit! Egy buszos kirándulásra invitálunk Téged, amelynek fő célpontja Róma, de ha már útba esik, akkor Velencében is sétálhatsz egy nagyot. Róma maga az élő történelem, elég, ha csak a Colosseumot, a Forum Romanumot említjük, de a Vatikán is hatalmas kulturális élménnyel kecsegtet. Ráadásul most profi idegenvezető mesél Neked a város történelméről, így olyan titkokat is megtudhatsz, amelyekre egy egyéni városnézés során nem biztos, hogy rábukkannál!

És az elmaradhatatlan söradagoló!

Ha pedig a saját kezedbe vennéd magad és barátaid szórakoztatását és házibulit rendeznél, mindenképpen legyen kéznél ez a vagány söradagoló, amellyel garantáltan lenyűgözöd majd barátaidat, csak győzd őket kiszolgálni!