Bizonyára észrevettétek, hogy több magyarországi szállodával bővült a kínálatunk. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki számára elérhető legyen egy hétvégi kikapcsolódás, ezért minden árkategóriában találtok az Alkuponon hazai szállásokat. Csupán ízelítőül, hiszen a kínálat hatalmas, mutatjuk, mit ajánlunk Nektek!

15353590645708A hévízi villanegyed

A Black & White Apartman a világhírű fürdővároska, Hévíz villanegyedében, közel a belvároshoz várja egész évben a pihenni vágyókat. Az apartman szép, egyedi és hangulatos, exkluzív fekete-fehér belső kialakítása, a tágas tér, egy igazán fantasztikus pihenésre nyújt lehetőséget. S a legjobb, hogy akár SZÉP-kártyáddal is fizetheted a szállás nagyobb részét! 2 személynek 2 éjszakára egyébként csupán 15.900 Ft az Alkupon a Black & White Apartmanba, ami fantasztikus ár-érték arány!

Hévíz ugyebár hazánk egyik különleges ékszerdoboza, ahol könnyen rátalálhattok a feltöltődéshez szükséges nyugalomra és kényeztető programokra. A városka elsősorban a ritkaságszámba menő termáltava révén ismert, amelyben télen-nyáron, időjárástól függetlenül lehet fürödni. A víz simogató érintése, a körülvevő fák látványa, és az úszó tavirózsák a szemnek, testnek és léleknek egyaránt nyugtató, gyógyító érzést nyújtanak.

15305340711361Az egri borvidék

Fedezzétek fel Eger látnivalóit egy könnyed séta alkalmával, gyógyuljatok és szépüljetek a híres Törökfürdőben, vagy a Strand- és Termálfürdőben. Ízleljétek meg a méltán híres borvidék legkiválóbb nedűit, a környék kézműves sajtjait és házi hentes-termékeit, mindezt kulináris köntösbe bújtatva! Eger maga a velünk élő történelem, a vár, a katakombák minden pontja megannyi titkot rejt, s csak arra vár, hogy megismerd!

A szállás, amit Egerben ajánlunk Nektek, a Hotel Aqua Eger***, egy különleges atmoszférájú, belvárosi szálloda, ahol a vendégek a barokk város igazi esszenciáját kaphatják: vendégszeretet, kulináris élmények, nemes borok, gyógyvizek, felfrissülés, ellazulás.

A hotel a híres fürdőkomplexum szomszédságában, a vár északi bejáratától 2 perces sétára található. Kiváló elhelyezkedése révén biztosítja, hogy Eger nevezetességei gyalogosan is könnyen megközelíthetőek legyenek.

A szálloda étterme igazi gasztronómiai remekekkel, a táj jellegzetes ízvilágával, mindig friss, szezonnak megfelelő helyi alapanyagokból készült specialitásokkal vár benneteket! A hely igazi meglepetése – belvárosi elhelyezkedése ellenére – az impozáns kertje, ahol adott a nyugalom és a kellemes kikapcsolódás lehetősége.

Karácsony a hófödte Mátrában15302626323124_362_l

Ha idén kihagynátok a karácsonyi rohangálást és inkább a természetben, esetleg havas tájakon pihennétek, akkor irány Galyatető!

A Mátra és Magyarország második legmagasabb csúcsán, 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja vendégeit a Hunguest Grandhotel Galya****, a 4 évszak magaslati élményszállodája. A patinás hotel 1939-ben épült, és azóta is a családok, a túrázók, a természet szerelmeseinek kedvence.

A hotel wellness részlege különleges élményt kínál mind a gyermekek, mind a felnőttek részére. Megtalálhatók benne úszó-, élmény- és gyermekmedencék, szaunák, kerti bio rönkszauna merülő medencével, infra- és Salvus Sókabin, valamint élményzuhanyok. Ha van hó, a mátrai táj lenyűgöző és utánozhatatlan, de ha épp nincs, a wellness és a környék akkor sem hagy egyetlen percet sem az unatkozásra!