A nyár még javában tombol, találsz is rengeteg nyaralást a kínálatunkban, de az Alkuponnál igyekszünk jó előre megfelelő programokat biztosítani Neked, így garantáljuk, hogy velünk ősszel sem fogsz unatkozni!

15332111535518-1Kirándulás a Magas-Tátrában

Két kora őszi időpont közül is választhatsz, amikor is felfedezheted a Magas-Tátra minden rejtett ösvényét, különös tekintettel a lenyűgöző tavak, a csorba-tó és a Poprádi-tó környékére. Ha nem tudsz már több napra elmenni szabadságra, erre az egynapos kirándulásra akkor is benevezhetsz, a felejthetetlen élmény garantált!

A túra végcélja az 1494 méteren fekvő meseszép Poprádi-tó, amelynek partjánál hosszasan elidőzhetsz majd. Itt lehetőség lesz megebédelni a tó partján fekvő Poprádi-tavi menedékházban. A Csorba-tóhoz csak a kora délutáni órákban indul vissza a csoport, ahol hazaindulás előtt még lesz lehetőség egy kis időt eltölteni. Válaszd ki a Neked tetsző időpontot gyorsan, mert a buszok hamar megtelnek!

15329436877140Viszlát, plusz kilók!

Ha úgy érzed, szeretnél megszabadulni néhány felesleges kilótól, hogy jobban bírd például a fenti tárai túrázást, vagy szűknek érzed a tavaly ilyenkor még épp patent szoknyádat, nevezz be erre a kombinált alakformáló és zsírbontó kezelésre a Szépségmegállóban! Az 5 alkalom során rádiófrekvenciával és kavitációs ultrahanggal szabadítanak meg a kellemetlen zsírpárnácskáktól, egy alkalommal pedig ajándék illóolajos testtekercselésben is részesülsz a tökéletes hatás és élmény érdekében.

A Szépségmegállóban tudják, hogy mekkora erőt, energiát ad, ha önmagunkkal, az énképünkkel elégedettek vagyunk, ezért ebben kívánnak segíteni Neked, fordulj hozzájuk bátran és bizalommal!

15329495066527Kvantum gyógyászat

Szeretnéd megtudni, hogy minden rendben van-e az egészségeddel, vagy van valami probléma, amire jó lenne odafigyelni? Törődj magaddal akkor is, amikor a betegségtünetek még nem jelentkeznek, vagy minden vizsgálat negatív eredménnyel járt, ám valahogyan mégsem érzed jól magad! A birorezonanciás sejtszintű állapotfelmérés a szervezet átvizsgálását jelenti. A testelemzővel végzett vizsgálat eredményei alapján képet kaphatsz sejtjeid, szerveid minőségi hiányállapotáról, (nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok, stb.).

A biorezonanciás állapotfelmérés mindenkinek ajánlott, akinél minden különösebb ok nélküli fáradékonyság, rossz közérzet, rossz emésztés, hajhullás, visszatérő rendszeres megfázás, gyulladás, stb. tapasztalható, de az orvosi vizsgálatok nem mutatnak ki kezelést kívánó problémát, vagy még nem történt orvosi vizsgálat, de szeretnéd tudni az okát. Ugyanakkor fontos, hogy a biorezonanciás állapotfelmérés nem orvosi diagnózis és nem helyettesíti azt, ezért ha tüneteid nem enyhülnek, mindenképpen fordulj szakorvoshoz is!