Javában tart még a forróság, amit a legjobb a Balaton mellett lehet elviselni. Összegyűjtöttünk Nektek néhány szuper balatoni szállásajánlatot, böngésszétek át és töltsetek el még idén néhány napot a magyar tenger partján!

15331288402372Piknik Siófokon

Augusztus 26-ig foglalhatod velünk kedvezményesen a Piknik Wellness Hotel és Apartmanok, valamint a Piknik Üdülőfalu szállásait, amelyek a Balaton fővárosában, Siófokon találhatók. Itt a fürdőzés mellett számtalan izgalmas program is várhat Rátok, mindenképpen hajókázzatok egyet a kikötőből, ahol sok tematikus járatot találtok: a gyerekeknek még kalózhajó is van!

Ha esetleg attól tartotok, hogy elromlana az idő, nos, a Piknik Wellness Hotel és Apartmanok szuper wellness részleggel is rendelkezik, így a fürdőzés biztosan nem marad el. De kirándulhattok a csodálatos környéken, kihajózhattok a tó közepére, átmehettek komppal Tihanyba, egyszóval unatkozni biztosan nem fogtok a 4 nap során (3 éjszakás csomagokat tudtok foglalni kedvezményesen)!

Aranypart

A Fejér Vendégház Siófok egyik legszebb részén, az Aranyparton vár titeket. A kényelmes szálláshelytől az állomás, a központ és a strand egyaránt elérhető közelségben található, így remek kiindulópontot nyújt a város és a környék látnivalóinak felfedezéséhez, egy valódi, élményekkel teli vízparti pihenéshez. 5 éjszakát foglalhattok közel fél áron, de siessetek, mert a helyek gyorsan fogynak!

15228327754324Négycsillagos kényelem

Ha a nyaralás már nem fér bele, Siófok kora ősszel is szeretettel és sok-sok látnivalóval vár Titeket! A Royal Mediterran**** a luxus és a wellness élményét kínálja számotokra Siófok belvárosától csupán pár percnyire, közvetlenül a Balaton partján. A stressz- és gondűző kikapcsolódást a helyszínen pezsgőfürdő, finn-, illetve infraszauna biztosítja, a közeli Galérius Élményfürdőben pedig kedvezményesen élvezhetitek a kényeztető szolgáltatásokat. Ezt az Alkupont főként a romantikára vágyóknak ajánljuk, igazán egymásra hangolódhattok, például a gyertyafényes, 45 perces privát jakuzzi használatnak köszönhetően, de a masszázsokból is kaptok 2.000 Ft kedvezményt.