Egy-két nagyszerű eszközzel, játékkal simán feldobhatjátok Ti is a nyaralást, pihenést! Ehhez igyekszünk ötleteket adni, de mindenekelőtt szeretnénk figyelmetekbe ajánlani, hogy a tengerparti nyaralásokhoz most strandlabdát, strandtáskát, s egy vidám strandjátékot adunk ajándékba! Irány hát a tenger, a hegyek és völgyek, vagyis az aktív kikapcsolódás!

14634938438225Túrázáshoz, kirándulásokhoz

A Nordic Walking sétabot az elmúlt néhány évben hatalmas népszerűséget vívott ki magának, hiszen hasznos segítséget jelenthet túrázáshoz, sőt, kifejezetten alkalmas kardio jellegű sporttevékenységre is! Segítségével mozgásunk sokkal koordináltabb lesz, szabályosabb, egyenletesebb tempót diktálhatunk magunknak, így lesz a hegyvidéki, erdei séta vagy a városnézés sokkal jobb móka! Egy pár profi Nordic Walking sétabot praktikus táskával most csupán 6.290 Ft-ért lehet a Tiéd!

Ha sok időt töltötök a szabadban, esetleg kempingezni indultok, vagy csak a szállásotok teraszán szeretnétek zavartalanul élvezni a jó levegőt akár napnyugta után is, gondoskodnotok kell a rovarok, bogarak távoltartásáról. Az Inkil T1200 rovarölő lámpa, a legjobb csapda szúnyogok, legyek és egyéb rovarok ellen! 28 m2 területre hatékony, de akár többet is vásárolhatsz, hogy növeld hatékonyságát, vagy hogy nagyobb terület védelmét is elláthasd. UVA fénye odacsalogatja a rovarokat, elektromos kisugárzása pedig megöli őket. Ráadásul rendelkezik védőráccsal, és néhány kisebb ventillátorral is, melyek nyáron rendkívül hasznosak.

Szintén kempingezéshez, esti strandoláshoz lehet hasznos a Lamp Venture kempinglámpa. Rendkívül praktikus, hiszen lámpaként és zseblámpaként is használhatod, 8 erős LED lámpával rendelkezik: 5 LED-del a lámpához és 3 LED-del a zseblámpához. Estébe nyúló kártyapartikhoz, beszélgetésekhez kiváló!

14956975692827Enjoy Summer

A nyárból még több hét hátra van, s az előrejelzések szerint kiváló időnk lesz, vagyis nem késő strandolós vakációt tervezni. Ehhez elengedhetetlen egy praktikus és divatos strandtáska. Ezt ajánljuk most Neked az Enjoy Summer strandtáska „személyében”, amelyben mindent magaddal vihetsz, amire csak szükséged lehet, hogy élvezd a napot a medencénél, a strandon, a parton stb. Van egy cipzáros belső zsebe és egy külső cipzárja is a biztonság érdekében.