Újabb izgalmas és különleges helyszíneket érhetsz el velünk, természetesen szuper kedvező áron! Alkuponnal most nekivághatsz a mesés kelet meghódításának, illetve bebarangolhatod Közép-Amerika vadregényes tájait is ősi civilizációk után kutatva!

15313895385844-1Felejthetetlen kalandok Közép-Amerikában

A közép-amerikai régió megannyi kincset és misztikumot rejt, de ezzel a lélegzetelállító körúttal most Te is felfedezheted a felbecsülhetetlen történelmi és kulturális emlékeket, s meghódíthatod a mesébe illő tájakat. A teljesség igénye nélkül, vár az Atitlán-tó és a környező vulkánok, Antigua, Guatemala, az egykori maja birodalom, San Salvador, s megannyi csodálatos, mesébe illő helyszín. A 18 napos kaland során megannyi élmény vár Rád, amelyeket még az unokáidnak is biztosan mesélni fogsz!

Peking és Sanghaj csodái

A kínai kultúra és hatása megkerülhetetlen a mai világunkban, s most Te is megismerkedhetsz az ősi civilizációval, s persze a mai modern Pekinggel és Sanghajjal egyaránt! A Tienanmen tér végeláthatatlan messzesége, a hatalmas Tiltott Város misztikuma, a lenyűgöző Nagy Fal mind-mind arra vár, hogy felfedezd! Egy nagyon különleges világ tárul majd eléd, de érdemes hatalmas nyitottsággal közeledni a látnivalók és a kínai emberek felé, mert életre szóló élményekben lehet részed!

15317527798486Főzd meg saját pálinkádat!

Ha már gondolkodtál azon, milyen jó lenne saját pálinkát kortyolgatni a saját kertedben termett gyümölcsből, vagy szeretnél új ismereteket szerezni a pálinkafőzés területén, s profiktól ellesni a trükköket, van egy remek ajánlatunk számodra! Egylépcsős, egy utas, egy fázisú, egyszeres, egykörös, oszlopos, tornyos, rektifikációs, töltetes, tányéros, stb… Elnevezésében már bő a választék, de még mindig nagyon sokan nem ismerik a jelen és a jövő pálinkafőzési technológiáját.

Ebben segít a Pálinkafőzés.com – egylépcsős ”mesterkurzusa” keretein belül – azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába. A workshopot ajánljuk ugyanakkor azok számára is, akik most szándékozzák megtanulni a minőségi pálinkakészítés esszenciáját!

15314707873897Tökéletes szemhéj minden nap

Végül, de nem utolsósorban egy szépségajánlat azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének tartós megoldás a felhő szemhéjukra sminktetoválás formájában. A HOME of Beauty szalonban a szemhéjvonal ívének kialakításánál a fő cél, hogy harmóniában legyen egyéniségeddel és előnyösen hangsúlyozza szemformádat. A felső szemhéj tetoválással klasszikus tusvonal hatás érhető el. Készülhet kellemesen vékony, cicás, s akár extra vastagabb is. Próbáld ki Te is, s ébredj minden reggel tökéletes sminkkel!