Nem lassítunk, továbbra is szállítjuk Nektek a szuper kedvezményes nyári kalandokat, vakációkat, hogy legyen miből válogatni! Alkuponnal a teljes nyarat megtervezheted, s a megspórolt pénzt akár újabb élményekre fordíthatod! Lássunk a legújabb Alkuponok közül néhányat!

15281129355857A száguldás szerelmeseinek

Ha szereted a sportkocsikat és a sebességet, itt egy kihagyhatatlan kaland, amelyre garantáltan egész életedben emlékezni fogsz, s még az unokáidnak is mesélni fogod! Mindig is vágytál arra, hogy egyszer beülhess egy Lamborghini vagy Aston Martin volánja mögé? A DRX Ringen most mindez valóra válhat, és akár 10 körön át Te diktálhatod a tempót! Az autók készen állnak, már csak Te hiányzol a pályáról, és kezdődhet a száguldás!

Tapasztald meg határaidat egy feledhetetlen élmény során, profi csapat segítségével! A vezetés során olyan pilóták navigálnak, mint például Nagy Norbert, a Zengő motorsport ETCC pilótája, Tárnok Tamás, négyszeres abszolút magyar rally bajnok, és Mohácsi Ákos, aki több mint tízszeres magyar gyorsasági bajnok.

15283720712938A tenger és a búvárkodás kedvelőinek

A Vörös-tenger gazdag élővilágáról is ismert, ezért a búvárok egyik paradicsomának tekinthető. Persze, akkor is ajánljuk az egyiptomi Hurghadát, ha nem szeretnél búvárkodni, hiszen a strandok csodálatosak, kiváló a vendégszeretet, s a környéken is várnak rád kalandok például a sivatagban vagy az óvárosokban. A Minamark szálloda azonban azért is különleges, mert saját búvárközponttal rendelkezik, ahol tapasztalt oktatók segítenek abban, hogy minél többet felfedezhess az élővilágból. Ha még nem próbáltad a búvárkodást, akkor is bátran válaszd ezt a szállodát, a helyiek mindenben a segítségedre lesznek, Te pedig felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz!

 

15276637449295Hogy jól mutass a tengerparton!

Nagyon reméljük, hogy találtál az utazásaink között olyat, amelyre már be is neveztél! Persze, a következő ajánlatot akkor is javasoljuk, ha a Balaton a kedvenced, a lényeg, hogy szuperül mutass a fürdőruhádban! Ehhez adnánk egy kis segítséget, bár hangsúlyozzuk, a megfelelő, egészséges táplálkozás és a sport nagyon fontos, akkor is, ha fantasztikusan hatékony alakformáló kezeléssorozatba fogsz. S hogy mit kínálunk?

Az Alpha Spa System a masszázs, a relaxáció és a szauna utánozhatatlan keveréke. Az Alpha Spa kezelés alatt folyamatosan vibrációs masszázst végez a gép és infraszaunaként melegíti át a testet, a kezelés közben pedig zenét is hallgathatsz!

Az Ultratone Futura Pro személyre szabott kombinált program hatással van a kötőszövetekre, valamint a zsírsejtekre és az izomzatra. A készülék ennek köszönhetően alkalmas karcsúsításra, alakformálásra, celullitkezelésre, azonnali méretcsökkentésre, szülés utáni regenerációra, izomtónus-fokozásra. Felgyorsítja az anyagcserét, ezzel segít, hogy a lebontott zsírsejtek gyorsan távozzanak szervezetedből.

E kombinációból csak jó dolgok alakulhatnak ki, Te pedig bomba formában leszel a strandon!