Az Alkuponnál életed szinte minden területére vannak olyan ötleteink, amelyekkel kedvező áron szerezhetsz élményeket, szépülhetsz, s vidámabbá, kényelmesebbé teheted mindennapjaidat! Ezúttal ilyen Alkuponokat gyűjtöttünk össze a legújabb ajánlataink közül, íme!

15294795283226Kismamamasszázs tanfolyam

Várandósság alatt sem kell lemondanod a kellemesen kényeztető masszázsról: fordulj speciális masszőrhöz, aki kismamamasszázzsal nagyszerűen el tudja lazítani a várandósok igénybe vett testét és lelkét. A kismama kellemes közérzete a fejlődő magzatra is jó hatással van. A masszázs alatt általában felfrissülnek és aktív mozgásba kezdenek a babák, majd a masszázs befejeztével pihentető alvás következik. A mama ellazult lelkiállapota nyugtatólag hat a babára is. Születés után pedig ismerősek lesznek számára a babamasszázs során előcsalogatott test-érzetek.

Tanuljátok meg együtt a leendő apukával a kismamamasszázs fogásait, így párod is jobban, aktívabban kiveheti a részét a babavárásból! Most a Buddha Stúdióban mindkettőtöket szeretettel várnak egy barátságos, családias hangulatú tanfolyamra!

A Buddha Stúdióban egyébiránt rengeteg izgalmas tanfolyam közül választhatsz! Nézz körül, akár vállalkozásodat bővítenéd, de akkor is, ha csak egy új hobbit keresel magadnak s szívesen masszíroznád szakszerűen szeretteidet, barátaidat, ismerőseidet!

Szépülj az alga erejével

A budai Szépségmegálló kezelését is jó szívvel ajánljuk figyelmedbe, hiszen olyan problémásabb területeket érint, mint a popsi és a comb, méghozzá rádiófrekvenciával és algás testtekercseléssel.

A Body Wrapping (testtekercselés) olyan természetes alakformáló, zsírégető és bőrszépítő kezelés, amellyel látványos fogyasztást, bőrfeszesítést érhető el a kívánt területeken. A kezelés során alkalmazott aromaterápiás hatóanyagok fokozzák a nyirokkeringést, a test szöveteinek méregtelenítését, javítják a kötőszövet állagát, elhalványítják a striákat. Alkalmazható narancsbőr (cellulit) kezelésére, a fogyás utáni laza, lógó bőr feszesítésére, terhességi és nyúlási csíkok halványítására is.

15294809394769Bio arckezelés érzékeny bőrűeknek

Ha fontosnak tartod, hogy a bőrödre, különösen az arcodra természetes hatóanyagokból készült kozmetikumok kerüljenek, akkor ez az ajánlat Neked szól! A bőrérzékenység napjainkban gyakori probléma. Örökölhető a hajlam, de okozhatja környezeti ártalom is. Ezért az ajánlatunkban szereplő kezelés célja a kellemetlen pirosság, a vékony hámréteg miatti érzékenység megszüntetése.

A használt krémek feketeribizli-mag, gesztenye és kamilla tiszta kivonatát, továbbá jojoba és napraforgó-olajat, aloét, vörös algát tartalmaznak, amelyek nyugtatják, táplálják, regenerálják a hiperérzékeny bőrt is. Mindez a Green-Gold Day Spa szalonban vár Rád, hogy a perzselő nap és a víz kevésbé vegye igénybe arcbőrödet a nyári hónapokban!