Van egy bűbájos sziget a Földközi-tengeren, amely eddig nem szerepelt a kínálatunkban, de most pótoltuk ezt a hiányosságot, így jelenleg 25 különböző máltai szálloda közül választhattok kedvezményesen itt, az Alkuponon!

A Földközi-tenger közepén, Szicília és Afrika között fekvő Málta kis mérete ellenére változatos kulturális és turisztikai élményt nyújt az odalátogatóknak. Régi templomromok, tekintélyt parancsoló erődök, középkori paloták, szűk utcák, hatalmas katedrálisok és a köréjük fonódó legendák tanúskodnak az ország gazdag múltjáról. A három lakott szigetből (Málta, Gozo, Comino) és sok kopár sziklából álló kis ország nemcsak műemlékeivel, hanem természeti adottságaival is lenyűgözi az utazókat, a Földközi-tenger térségében keresve sem lehet búvárkodásra alkalmasabb öblöket, lagúnákat találni.

15287106802779Luxus szálloda Sliemában

A 2006-ban megnyitott Hotel Fortina Resort & Spa***** egy kis trópusi kert köré épült, szobáinak egy része egy, a szállodán belül található trópusi kertre néz, míg a többi szobából Valletta-ra látni a tengeren át. A szálloda az “Étkezzen a világ körül” koncepció jegyében több étteremmel rendelkezik, mindegyik a világ más konyháira specializálódik: mediterrán és vietnami ételek, thai és kínai fogások, kínai étterem, pizzéria, valamint olasz és kontinentális ételek is szerepelnek a kínálatban. Ötcsillagos luxusban élvezhetitek a 8 napos vakációt, a hotel minden igényt kielégít, ha a tökéletes pihenést keresitek!

Zavartalan pihenés

A Windsor Hotel*** egy olcsóbb kategória, ugyanakkor kiváló színvonalú szálloda Sliema központjától sétatávolságra, csendes környéken található, mindössze 100 méterre a sziklás tengerparttól. A szálloda közelében lévő buszmegállóból könnyedén megközelíthető a sziget bármely pontja. Érdemes ellátogatnotok például St. Julian’s-ba, ahol megszámlálhatatlan étterem, bár, üzlet és szórakozási lehetőség vár rátok. Máltán egyébként is rengeteg felfedezni való vár Titeket, érdemes fellapozni az Internetet alaposabban az utazás előtt, legalábbis akkor, ha szeretnétek legalább 1-2 napot kirándulással, városnézéssel tölteni.

Yacht in CominoHomokos strand Melliehán

Hotel Maritim Antonine**** Mellieha városkájában található, ahonnan a sziget legnagyobb homokos strandja kb. 1,5 km-re fekszik, így ideális kisgyermekes családoknak is. A szálloda közelében több buszmegálló is található, ahonnan könnyedén elérhető a főváros, Valletta, valamint a sziget bármely pontja.

Ahogy látjátok, ajánlataink között az igazán luxus szállodák és a kisebb, de szintén nagyon színvonalas és barátságos hotelek egyaránt megtalálhatók. A csomagok rendre 7 éjszakára szólnak, s már a repülőjegy is bennük van, csupán az illetéket kell pluszban kifizetnetek, s már indulhattok is Máltára a rengeteg választható időpont egyikén!