Ahogyan azt már említettük és biztosan Ti is észrevettétek, rengeteg új utazási ajánlattal igyekszünk elérhetővé tenni számotokra olyan úti célokat is, amelyek eddig nem voltak jellemzőek a kuponos oldalakon. Mi az Alkuponon rendületlenül megyünk tovább ezen az úton, remélve, hogy egyre többen vakációztok velünk ezen a nyáron!

A Holt-tenger varázsa

Nem biztos, hogy elsőre a Holt-tenger jut eszetekbe, amikor az idei nyaralást tervezitek, hiszen itt nem a felhőtlen strandolás és fürdőzés kerül előtérbe, sokkal inkább a helyszín különlegessége és egzotikuma. A Holt-tenger nagyjából nyolcszor annyi sót tartalmaz, mint az óceánok, ezért magasabb rendű élőlények nem is élnek meg benne. Az emberi test is magától lebeg a felszínén, olyan sűrű. A magas sókoncentráció miatt főként gyógyászati kezelésekre használják a vizét. A környék ugyanakkor különleges és lenyűgöző!

15260254315310Egy igazi luxus szállodát ajánlunk Nektek a Holt-tenger partján, ahová repülővel juthattok el, méghozzá a Crowne Plaza Dead Sea***** hotelt. A szálloda a Holt-tenger északi részén található, a világon egyedülálló természeti környezetben, közvetlenül a tengerparton, kb. 40 km-re Ammantól. Szobáinak mindegyike kényelmesen berendezett, televízióval, telefonnal, minibárral, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel felszerelt. Fürdő (hajszárítóval) is tartozik hozzájuk. Egy részük erkélyes vagy teraszos.

Ha idén különleges tengerparti élményre vágytok, illetve szívesen felfedeznétek az egyedülálló történelmi, kulturális és természeti értékekkel rendelkező Jordániát, nevezettek be erre az izgalmas nyaralásra!

 

Felnőttbarát Mallorca

A gyerekbarát szállodákat ismerjük, ám felbukkant az igény az olyan hotelekre is, ahol gyerekzsivajtól mentesen pihenhetnek a felnőttek. Egy ilyen szállodába invitálunk most Titeket, méghozzá Mallorcára, ahol mindig történik valami!

Mallorca népszerűsége nem csappant meg az utóbbi években, sőt, egyre többen keresik fel évről évre. A tökéletes kikapcsolódás garantált, hiszen mesébe illő strandok, rengeteg napsütés, izgalmas kalandok és pezsgő éjszakai élet várja a nyaralni vágyó turistákat! Mallorca mindenkinek kiváló választás, ha tengerparti nyaralásról van szó, hiszen a strandok között is találhattok csendesebbet, egy-egy napra kirándulásokat is szervezhettek, megcsodálhatjátok a buja növényvilágot, felfedezhetitek a sziget fővárosát. Ha nincs még meg, hogy hol töltitek idén a nyári szabadságot, jó szívvel ajánljuk Nektek a Baleár szigetcsoport legnagyobb tagját, Mallorcát!

15253316255331Napsütötte Toszkána

Toszkána örök klasszikus, Olaszország, s talán egész Európa egyik legszebb tájegysége! Most megismerheted ennek a csodás régiónak minden szépségét, a gasztronómiáját, a helyiek kedvességét, s mindent, amit eddig csak filmeken láthattál! Lógasd a lábad a napsütötte Toszkána tengerpartján, Cecina térségében! Amikor pedig kedved tartja, pattanj fel a csoport buszára, és fedezz fel olyan jelentős településeket, mint Firenze, Pisa, Siena vagy éppen San Gimignano, és csodáld meg a Cinque Terre Nemzeti Parkot is!