Nem tudunk, igaz, nem is akarunk leállni a nyári fantasztikus programokkal, hiszen az Alkuponnál szívünkön viseljük a szórakozásodat! Sőt, az egész családnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt vannak ötleteink, ezekből is ajánljunk most Nektek néhányat!

15264528514286Titeket is vár Olaszország legkirályabb vidámparkja

Aki a vidámparkot szereti, az nincs könnyű helyzetben, hiszen Budapesten hosszú ideig nem lehetőség hasonló szórakozásra. Szerencsére vannak más lehetőségek is, s nem is kell a világ másik végébe utazni, csupán a nem is oly messzi Olaszországba, ahol Európa egyik legizgalmasabb vidámparkja, a Gardaland várja a Te családodat is!

A Gardaland – nem meglepő módon a csodálatos Garda-tó szomszédságában – 46 hektáron nyújt felejthetetlen élményeket gyerekeknek és felnőtteknek. A SEALIFE Aquarium parkban nagy felfedezéseket tehettek a Föld édes- és sósvízi élőlényei között. A teljesen természetes környezetbe telepített tengeri állatok ezreinek élővilágába pillanthattok be. Megcsodálhattok ismerős és teljesen ismeretlen állatfajokat egyaránt – a cápáktól a csikóhalakig, vagy a bohóchalaktól a tengeri csillagokig.

A vidámpark területén óriási hullámvasút, delfinshow, éttermek és kihagyhatatlan attrakciók várják a látogatókat. A Gardaland mesevilágában űrutazáson vehettek részt, felfedezhetitek az elveszett kontinenst, kalóztámadástól menekülhettek meg, fáraók világában kutathattok kincsek után és izgalmas kalandokat élhettek át a 4D mozi fantasztikus világán keresztül.

A Gardalandba most augusztus elején utazhattok el Alkuponnal, nagyszerű 33%-os kedvezménnyel!

Ultra all inclusive Napospart

A bulgáriai Napospart fejlődése töretlen, egyre inkább felveszi a versenyt az Adriával és a Földközi-tenger partvidékével! A Fekete-tenger partján végeláthatatlan strandok várnak egy felejthetetlen nyaralásra! Izgalmas sportolási lehetőségek a vízen, gasztronómiai különlegességek az éttermekben, no és persze napsütés minden mennyiségben! Alkuponnal most akár ultra all inclusive ellátásban is részesülhettek, például a négycsillagos MPM Arsena Hotelben, amely Neszebár óvárosától sincs messze.

15262808116095Sporttábor a Svábhegyen

Igyekszünk nemcsak nyaralásokat, hanem itthoni programokat is kínálni Nektek, különösen a nyári szünetre, amikor ki kell találni, mit csináljon a gyerkőc iskola helyett! Nos, vannak ötleteink, amelyek közül most egy svábhegyi sporttábort ajánlunk figyelmetekbe! Az izgalmas és vidám programok, a svábhegyi jó levegő, a foci, a tenisz, a kirándulás vagy éppen strandolás kellemes élményekkel gazdagíthatja fiadat, lányodat, ráadásul egy csomó új barátot is szerezhet, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek! A napi háromszori étkezés révén az ellátás is biztosított, így erről sem neked kell külön gondoskodnod.