Rengeteg utazással, repülős vagy buszos kirándulással, városnézéssel és nyaralással bővült az Alkupon kínálata, így már tényleg nem kell máshol keresgélned, velünk megszervezheted az összes vakációt. Legyen az akár egynapos kaland vagy hosszabb tengerparti lazítás, nálunk megtalálod, sőt, már olyan exkluzív helyek is kedvezményesen érhetők el, mint Thaiföld vagy Malajzia.

15240530971032Ultra all inclusive luxus a török partokon

Törökország népszerűsége az utóbbi években egyre csak nőtt, s ma már elérhető áron nyaralhattok a török riviérán luxus körülmények között, különösen Alkuponnal! A sok-sok törökországi nyaralásunk közül most az ötcsillagos Ramada Resortot ajánljuk Nektek, ahol ultra all incluisve ellátásban lehet részetek, vagyis igazi eszem-iszom dínom-dánom vár Rátok, no és persze a csodás tenger!

Ramada Resort Side***** kb. 60 km-re található Antalya repülőterétől, kb. 16 km-re Side városközpontjától, kb. 500 m-re a homokos tengerparttól, ahová ingyenes shuttle buszjárat közlekedik. A napágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a parton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sportprogramok gondoskodnak, a kertben szabadtéri és gyermekmedencék, valamint vízi csúszdák várják a vendégeket.

Böngésszétek át a többi törökországi utazásunkat is, biztosan találtok közöttük szimpatikus szállodát!

15242967264991Egy ismeretlen világ felfedezése

Egy nagyon különleges körutazásra invitálunk Thaiföldre, illetve Kambodzsába és Vietnámba, ahol egy teljesen ismeretlen kultúra, gyakorlatilag egy másik világ vár, hogy megismerd! Több ezer éves ókori romvárosok, őszinte, barátságos emberek, ökörháton utazó gyerekek, rizsteraszok és káprázatos naplementék várnak. Felfedezheted az egzotikus keleti kultúrát, a gyönyörű építészeti kincseket, varázslatos tájak rejtett szépségeit, valamint érdekes helyi szokásokat és ízeket! Lépj át 14 napra egy másik világba Alkuponnal!

Vigyázz a kullancsokkal!

Ahogy egyre többet merészkedünk ki a természetbe vagy akár csak a kertünkbe, fokozottan ki vagyunk téve a kullancsveszélynek. Persze, ijedtségre semmi ok, de azért nem árt némi elővigyázatosság, például ne üljünk le közvetlenül a fűbe a réten, hanem használjunk pokrócot. A kullancs által terjesztett egyik betegség a Lyme-kór. Ha gyanakszol, hogy esetleg megfertőzött vele ez az apró fekete „jószág”, akkor egy gyorsteszttel most kiderítheted. Az Életerő Prevenciós Központban egy nagyon egyszerű teszttel pillanatok alatt kiderítheted, hogy megfertőzött-e a kullancs, s van-e szükség további kezelésekre. Hogy mindezt elkerüld, húzz a kirándulásokra hosszú szárú nadrágot és fújkáld magad kullancsriasztóval!

Az Életerő Prevenciós Központban egyébként most több gyorstesztet is elvégeztethetsz magadon, válaszd ki a számodra szükséges tesztet, vedd meg az Alkupont és foglalj időpontot!